Κρατάει χρόνια αυτή η κολώνια… Άγνωστες φιλίες μεταξύ των celebrities της showbiz!

Drew Barrymore και Cameron Diaz

Εκτός από δύο φανταστικές ηθοποιούς η Drew Barrymore και η Cameron Diaz, είναι και δύο φοβερές φίλες. Οι δύο τους έγιναν αχώριστες όταν γνωρίστηκαν στις ταινίες “Οι Άγγελοι του Τσάρλι”. Μάλιστα σε συνέντευξη της η Diaz, είχε πει πως ήξερε ότι η Barrymore θα παντρευόταν πριν το μάθει ο υπόλοιπός κόσμος.

Μπραντ Πιτ και Τζορτζ Κλούνεϊ

Σε συνέντευξή του στο The Hollywood Reporter το 2012, ο Κλούνεϊ εξήγησε τη μακροχρόνια φιλία του με τον Μπραντ Πιτ. «Ο Μπραντ είναι ένα σπουδαίο παιδί», είπε. «Είμαστε καλοί φίλοι, αλλά έχουμε μια διαφορετική φιλιά από όλες τις άλλες. Υπάρχουν περίοδοι που θα είμαστε συνέχεια μαζί και άλλες που δεν θα βλεπόμαστε συχνά. Έρχεται συχνά στο σπίτι μου στο Κόμο και καβαλάμε τις μοτοσυκλέτες μαζί».

Kendall Jenner και Hailey Baldwin

Η Jenner και η Baldwin είναι αχώριστες φίλες πράγμα που πολύς κόσμος δεν γνωρίζει. Οι δύο τους γνωρίστηκαν μέσω της δουλειάς του το μόντελινγκ και από τότε δεν έχουν σταματήσει να βγάζουν selfies μαζί. Οι δύο αυτές κολλητές έχουν κάνει φωτογραφίσεις μαζί για τον οίκο Calvin Klein, ενώ έχουν και ίδια λεοπάρ μαγίο που δεν δίστασαν να μας τα δείξουν σε μια ακόμα κοινή τους selfie.

Ashley Tisdale και Vanessa Hudgens

Οι δύο τους γνωρίστηκαν όταν ήταν ακόμα πολύ μικρές στι τριλογία της Disney στο High School Musical. Η Tisdale είχε δηλώσει παλαιότερα στο OMG του Yahoo! ότι «Είναι σαν την οικογένειά μου, την νιώθω σαν αδερφή μου. Ουσιαστικά μεγαλώσαμε μαζί ».

Beyoncé και Γκουίνεθ Πάλτροου

Αυτές οι δύο μαμάδες έχουν γίνει αχώριστες αφού οι κόρες τους Blue Ivy και Apple, κάνουν παρέα. Το 2013 μάλιστα η Πάλτροου αποκάλεσε τη Beyoncé, απίστευτη μητέρα και πως είναι σπουδαία σε όλους τους τομέις, τόσο επαγγελματικά όσο και προσωπικά.

Jennifer Lawrence and Adele

Τον Μάρτιο του 2019, η ηθοποιός και η τραγουδίστρια πέρασαν μια εξαλλη βραδιά στη Νέα Υόρκη. Το εκρηκτικό αυτό δίδυμο επισκέφτηκε ένα γκέι μπαρ στο West Village και μια πηγή είπε πως: «Η Adele ήταν στη σκηνή παίζοντας ένα παιχνίδι που ονομάζεται Musical Shots. Η Τζένιφερ Λόρενς ήταν στο κοινό που τους ενθάρρυνε ». Δεν ήταν η πρώτη φορά που οι δύο τους κάνουν παρέα. Τον Ιανουάριο του 2015, συναντήθηκαν σε ένα εστιατόριο στο Δυτικό Χόλιγουντ όπου όπως δήλωναν οι φωτογραφίες το κλίμα ήταν άκρως χαρούμενο.

Διαβάστε σχετικά άρθρα

Δεν θα σου πηγαίνει το μυαλό ποιοι celebrities πήγαιναν μαζί σχολείο!

Διάσημα ζευγάρια της showbiz που γνωρίστηκαν με τον πιο απρόσμενο τρόπο

 

Σχετικά άρθρα