Ανακάλυψε τα 5 πιο ακριβά φορέματα όλων των εποχών

Κέιτ Μίντλετον

Η Δούκισσα του Κέιμπριτζ όλα αυτά τα χρόνια έχει κάνει καταπληκτικές εμφανίσεις που κυριολεκτικά έχουν εμπνεύσει και έχουν αφήσει ιστορία. Η μεγάλη βραδιά όμως μιας γυναίκας είναι εκείνη του γάμου. Όλες οι γυναίκες βάζουν τα δυνατά τους προκειμένου να κλέψουν τα βλέμματα και τις εντυπώσεις κάθε καλεσμένου. Στη συγκεκριμένη περίπτωση βέβαια η Κέιτ δεν προσπάθησε και πολύ αφού παντρεύτηκε τον επόμενο βασιλιά της Μεγάλης Βρετανίας, οπότε οτιδήποτε και να έβαζε πάλι θα είχε όλη τα φλας των φωτογράφων επάνω της. 

Η ίδια όμως επειδή μια φορά γίνεται πριγκίπισσα, επέλεξε όχι κάτι λιτό. Πιο συγκεκριμένα το νυφικό της φόρεμα συγκαταλέγεται στα πιο ακριβά στην ιστορία, αφού κόστιζε το διόλου ευκαταφρόνητο ποσό των 400.00 δολαρίων.

Paris Hilton

Η Hilton, όπως όλοι γνωρίζουμε αγαπάει τη μόδα και τη κοψμότητα, ειδικά όταν πρόκειται για μεγάλα events και εμφανίσεις. Έτσι αποφάσισε να μας εκπλήξει για ακόμα μια φορά και να φορέσει στα Hollywood Beauty Awards φέτος, ένα φόρεμα με 500.000 κρύσταλλα Swarovski, που κόστιζε 270.000 δολάρια.

Beyoncé

Μιας και τα Met Gala, ολοκληρώθηκαν πρόσφατα, ας κάνουμε μια αναδρομή στο παρελθόν και ας θυμηθούμε ένα εντυπωσιακό φόρεμα που κυριολεκτικά μας έκλεψε την ανάσα. Φυσικά μιλάμε για το μοναδικό φόρεμα της Beyoncé, όπου φιμολογείται πως κάθε πέρλα του κόστιζε από 6.000 έως 8.000 χιλιάδες. Το ποσό ακόμα είναι μυστικό που φυλάσσεται πολύ καλά κρυμμένο, ωστόσο μπορούμε να φανταστούμε πως το φόρεμα θα κόστιζε μια περιουσία, αφού ήταν κεντημένο από πάνω μέχρι κάτω με αυτές τις πανάκριβες πέρλες.

Κέιτ Μπλάνσετ

Φύγαμε για ακόμα μια αναδρομή και πιο συγκεκριμένα στα Όσκαρ του 2007, όπου η ταλαντούχα ηθοποιός Κέιτ Μπλάνσετ, φορούσε ένα ασημένιο φόρεμα Armani Prive, του οποίου η αξία ήταν στα 200.000 δολάρια. Ο λόγος, δεν ήταν άλλος φυσικά από την εξαιρετική του επιλογή να στολιστεί όλο με κρύσταλλα Swarovski.

Lupita Nyong’o

Το 2015, η Lupita Nyong’o, έκανε μια εκθαμβωτική εμφάνιση με ένα μακρύ λευκό φόρεμα Calvin Klein, το οποίο στόλιζαν περίπου 6.000 μαργαριτάρια. Όπως φαντάζεστε η ίδια έκλεψε φώτα των φωτογραφικών φακών του όσκαρ, ειδικά μετά την ανακοίνωση της τιμής του φορέματος, που δεν ήταν άλλη από τα 150.000 δολάρια.

Διαβάστε σχετικά άρθρα

Διάσημα ζευγάρια της showbiz που γνωρίστηκαν με τον πιο απρόσμενο τρόπο

Κρατάει χρόνια αυτή η κολώνια… Άγνωστες φιλίες μεταξύ των celebrities της showbiz!

Σχετικά άρθρα