Τι τρώει η Κιμ Καρντάσιαν μέσα στη μέρα της;

H Kim Kardashian έχει μιλήσει ανοιχτά για το ότι έχει δοκιμάσει διάφορες δίαιτες όλα αυτά τα χρόνια, αλλά τελικά έχει καταλήξει στην κατανάλωση φυτικών τροφών – και μάλιστα πιστεύεται ότι έχει επηρεάσει και τις αδελφές της, Khloe και Kourtney, να υιοθετήσουν τη vegan διατροφή.

Τι τρώει λοιπόν η Kim στο σπίτι με τα τέσσερα παιδιά της, τη North, το Chicago, τον Psalm και τον Saint;

Τι τρώει για πρωινό;

Επειδή δεν τρώει ζωικά προϊόντα, δεν σημαίνει ότι η Kim δεν μπορεί να απολαύσει ένα νόστιμο πρωινό! Αντικαθιστά τα κανονικά αυγά με vegan «ομελέτα» και με φασόλια mung.

Πιστεύεται ότι ενώ η Kim είναι αφοσιωμένη στο να ακολουθεί φυτικές εναλλακτικές λύσεις όπου είναι δυνατόν, η σταρ δεν φαίνεται να είναι εντελώς vegan. Για τα 39α γενέθλιά της, τα παιδιά της περήφανης μητέρας πρόσφεραν στην 43χρονη σήμερα ένα σπιτικό πρωινό που περιλάμβανε ένα βραστό αυγό, λουκάνικο, ψιλοκομμένες φράουλες και το πιο εντυπωσιακό, τηγανίτες σε σχήμα της λέξης “MOM”.

Η Kim λατρεύει για πρωινό τα φρούτα, το αβοκάντο στο τοστ, τις τηγανίτες (ιδιαίτερα τις τηγανίτες βρώμης με βατόμουρα) και τους πράσινους χυμούς.

Τι τρώει για μεσημεριανό;

Η Kim τείνει να τρώει ψάρι ή κοτόπουλο με λαχανικά γύρω στη 1 το μεσημέρι – αλλά συχνά ανταλλάσσει την πρωτεΐνη της με μια vegan εναλλακτική λύση. Επίσης, στο παρελθόν είπε στους θαυμαστές της ότι αγαπάει τις γλυκοπατάτας με αβοκάντο, τα vegan τάκος και τις σαλάτες.

Τι της λέει η προπονήτριά της:

«Η προπονήτριά μου λέει πάντα ότι πριν και μετά την προπόνηση πρέπει να τρώτε απλούς υδατάνθρακες, όπως γλυκοπατάτες, και μικρές ποσότητες λίπους και πρωτεΐνης, όπως κοτόπουλο. Θα πρέπει επίσης να έχετε λαχανικά με τα γεύματά σας, καθώς τα χρειάζεστε για να βοηθήσουν στην αποτελεσματική διάσπαση και απορρόφηση της πρωτεΐνης, του λίπους και των υδατανθράκων σας».

Τι τρώει για βραδινό;

Προτιμάει γεύματα όπως κολοκύθα με σούπα και σαλάτα, γουακαμόλε με τσιπς λαχανικών και σαλάτα σολομού.

Η προπονήτριά της αποκάλυψε ότι το δείπνο μοιάζει πολύ με το μεσημεριανό, καθώς περιλαμβάνει πολλά λαχανικά, ροφήματα με θρεπτικά συστατικά και υγιεινές, μη επεξεργασμένες τροφές. Αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι δεν αγαπάει την πίτσα.

Για το Met Gala του 2022, η Kim έκανε μια πιο αυστηρή δίαιτα από τη συνηθισμένη της, προκειμένου να χάσει δέκα κιλά ώστε να χωρέσει στο διάσημο φόρεμα της Marilyn Monroe. Η ίδια δήλωσε στη Vogue ότι η διατροφή της αποτελούνταν «[μόνο] από τα πιο καθαρά λαχανικά και πρωτεΐνες», αλλά τόνισε ότι «δεν λιμοκτονούσα, αλλά ήμουν πολύ αυστηρή».

Τι επιλέγει για σνακς;

Τρώει πολλά φρούτα και λαχανικά αλλά πολύ συχνά παρόλο που τις περισσότερες φορές ακολουθεί υγιεινή διατροφή, η Κιμ εξακολουθεί να έχει όρεξη για γλυκό!

Όταν ενδίδει στον πειρασμό, οι λιχουδιές που προτιμά η μητέρα τεσσάρων παιδιών είναι το παγωτό “Dulce de Leche Haagen-Dazs”, τα M&M και τα μπισκότα. Πίσω στο 2010, είχε δηλώσει: «Αγαπώ τα γλυκά. Λατρεύω τα μπισκότα. Αγαπώ πολλά και απλά προσπαθώ να ελέγχω τον εαυτό μου!».

Σχετικά άρθρα