Ζαρκάδι με μέλι

<h4 class="title"><span style="font-size: medium;">Υλικά</span></h4>
<p><span style="font-size: medium;"><em>Υλικά για 5 άτομα</em></span></p>
<p><span style="font-size: medium;"> </span></p>
<p><span style="font-size: medium;">1 κιλό ζαρκάδι ψαχνό</span><br /><span style="font-size: medium;">4 κουταλιές μέλι</span><br /><span style="font-size: medium;">1 σφηνάκι ουίσκι</span><br /><span style="font-size: medium;">1 ποτηράκι κόκκινο κρασί</span><br /><span style="font-size: medium;">3 κουταλιές μπαλσάμικο</span><br /><span style="font-size: medium;">4 κουταλιές σόγια σως</span><br /><span style="font-size: medium;">3 μεγάλα κρεμμύδια ψιλοκομμένα</span><br /><span style="font-size: medium;">1 ξυλάκι κανέλα</span><br /><span style="font-size: medium;">1 κουταλάκι του γλυκού πιπέρι</span><br /><span style="font-size: medium;">1 κουταλάκι του γλυκού αλάτι</span><br /><span style="font-size: medium;">Μισό φλιτζάνι ελαιόλαδο</span></p>
<p> </p>
<div><strong><span style="font-size: medium;">Εκτέλεση</span></strong></div>
<p><span style="font-size: medium;">Μια γαστρονομική πρόταση για να πρωτοτυπήσετε στο χριστουγεννιάτικο τραπέζι!</span></p>
<p><span style="font-size: medium;">Μαρινάρουμε το κρέας με το μέλι, το ξίδι και τη σόγια σως σε μια λεκάνη από την προηγούμενη μέρα. Σοτάρουμε στο λάδι το κρέας μαζί με το κρεμμύδι και προσθέτουμε το πιπέρι και την κανέλα.</span></p>
<p><span style="font-size: medium;">Μόλις ροδίσουν, ρίχνουμε το ουίσκι και το ανάβουμε. Σβήνουμε με κρασί.</span></p>
<p><span style="font-size: medium;">Προσθέτουμε ζεστό νερό, αλατίζουμε και μαγειρεύουμε σε μέτρια φωτιά, μέχρι να γίνει το κρέας τρυφερό και να δέσει η σάλτσα.</span></p>
<p> </p>
<div><span style="font-size: medium;"> </span></div>
<p><br class="break" /><br class="break" /></p>
<h4 class="title"><span style="font-size: medium;">Απαιτούμενος χρόνος: 180 λεπτά</span></h4>

Σχετικά άρθρα