Γιουβέτσι από την Άννα Δρούζα!

<p><span style="font-size: medium;"><strong>Υλικά:</strong></span></p>
<p><span style="font-size: medium;">1 κιλό κρέας</span></p>
<p><span style="font-size: medium;">350 γραμμάτια κριθαράκι</span></p>
<p><span style="font-size: medium;">πελτέ ντομάτας</span></p>
<p><span style="font-size: medium;">3 σκελίδες σκόρδο</span></p>
<p><span style="font-size: medium;">Μπαχάρι</span></p>
<p><span style="font-size: medium;">Αλάτι </span></p>
<p><span style="font-size: medium;">Πιπέρι</span></p>
<p> </p>
<p><span style="font-size: medium;"><strong>Διαδικασία:</strong></span></p>
<p><span style="font-size: medium;">Έχουμε ζητήσει από τον κρεοπώλη μας να κόψει το κρέας σε μικρά τετράγωνα κομματάκια. Βάζουμε σε ένα ταψί λίγο λάδι και τα κομματάκια κρέατος μαζί με τρεις σκελίδες σκόρδο και τα γυρνάμε τακτικά μέχρι να ροδίσουν. Ταυτόχρονα βάζουμε 2 κουταλιές πελτέ και ανακατεύουμε με νερό, δεν χρειάζεται να σκεπάσει το κρέας αλλά μέχρι τη μέση και το αφήνουμε να βράσει σε χαμηλή φωτιά στους 160 για να μαλακώσει. Προσθέτουμε μπαχάρι, αλάτι και πιπέρι. Όταν γίνει το κρέας, το βγάζουμε από το ταψί και το κρατάμε χωριστά. Βάζουμε στο ταψί λίγο νερό, λίγο πελτέ ακόμα και ρίχνουμε το κριθαράκι. Το αφήνουμε να βράσει μέχρι να χυλώσει και βάζουμε πάλι το κρέας να ζεσταθεί. Μόλις βράσει και το κριθαράκι μπορείτε να σερβίρετε!</span></p>
<p> </p>
<p><span style="font-size: medium;"><strong>Καλή Επιτυχία! </strong></span></p>

Σχετικά άρθρα