Γίνε η βασίλισσα κάθε στιγμής σου με μία μόνο κίνηση!

Ποια από εμάς δεν θέλει να είναι λαμπερή και όμορφη κάθε στιγμή; Να είναι, με άλλα λόγια, μια βασίλισσα; Δεν χρειάζεται να κάνεις πολλά πράγματα! Ούτε ειδικά -βασιλικά-ρούχα- ούτε στέμμα! Μόνο κάποιες αλλαγές στο μακιγιάζ σου και συγκεκριμένα στις σκιές που χρησιμοποιείς! Μια μόνο κίνηση θα σου αλλάξει τον τρόπο που βαφόσουν μέχρι τώρα! Η νέα σειρά σκιών Color Queen της L’Oréal Paris είναι αυτό που χρειάζεσαι για να γίνεις εύκολα και γρήγορα μια κούκλα!

Το μεγάλο ατού τω σκιών;

Μπορείς να τις κουβαλάς μαζί σου όπου κι αν βρίσκεσαι και να ανανεώσεις ή να αλλάξεις εντελώς το look σου χωρίς να χρειάζεται να έχεις μαζί σου πινέλα! Πώς; Χάρη στην τέλεια σύστασή τους, με ειδικά επιλεγμένα έλαια, εφαρμόζεται τέλεια με το χέρι και το αποτέλεσμα είναι μοναδικό!

https://www.instagram.com/p/BwKyzxjoORL/?utm_source=ig_web_copy_link

Έχεις να επιλέξεις ανάμεσα σε 12 διαφορετικές αποχρώσεις!

Οι παλέτες της Color Queen σίγουρα θα σε εντυπωσιάσουν και θα θέλεις όλα τα χρώματα, ειδικά εσύ που είσαι λάτρης των χρωμάτων και των πιο ζωηρών αποχρώσεων! Άλλωστε τ καλοκαίρι που πλησιάζει ενδείκνυται για πιο χρωματιστές εμφανίσεις!

Ματ αποτέλεσμα για ένα πρωινό look

Όσο… βασίλισσα και αν θέλεις να είσαι, συνήθως το πρωί θέλεις κάτι πιο ήρεμο και ματ και ενδεχομένως σε αποχρώσεις πιο nude! Ένα ματ nude είναι ό,τι πρέπει για να ξεκινήσεις τη μέρα σου! Ειδικά αν έχεις να πας στη δουλειά

Υφές με shimmer για τη βραδινή σου έξοδο!

skies prasino

Αν λατρεύεις το γκλίτερ, τότε να επιλέξεις μια σκιά με shimmer που θα δώσει ακόμη περισσότερη λάμψη σε μια επίσημη έμφάνισή σου (έχουν ξεκινήσει δυναμικά από τον Μάιο οι γάμοι και οι βαπτίσεις) ή σε μια απλή βραδινή σου έξοδο!

Σατινέ αποτέλεσμα για τις πιο τολμηρές!

skies shimmering

Αυτή είναι για σένα που θέλεις να τραβάς τα βλέμματα από το πρωί μέχρι το βράδυ γιατί απλώς ΜΠΟΡΕΙΣ!

Φτιάξε το δικό σου μοναδικό αποτέλεσμα!

skies entono2

Δεν χρειάζεται να είσαι επαγγελματίας για να πετύχεις το τέλειο αποτέλεσμα! Αρκούν τα κατάλληλα υλικά! Μπορείς να πειραματιστείς με τις σκιές Color Queen και να βρεις το στιλ που σου ταιριάζει κάθε στιγμή με μια μόνο κίνηση!

Διαβάστε σχετικά άρθρα:

Βάλε χρώμα στις βλεφαρίδες σου για να μαγνητίσεις… τα βλέμματα!

Beauty tips: Πώς να συνδυάσεις τις σκιές των ματιών σου για το τέλειο χρωματικό αποτέλεσμα;

 

Σχετικά άρθρα