MasterChef: Η Σπυριδούλα μιλά ανοιχτά για τα χρέη και τον χωρισμό

Λίγες εβδομάδες μετά τον τελικό του MasterChef, η Σπυριδούλα Καραμπουτάκη μιλά ανοιχτά για όλα όσα συζητήθηκαν σχετικά με την ίδια.

Δίνοντας συνέντευξη στο DownTown Κύπρου και τον Αλέξανδρο Πρίφτη, μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στα χρέη που έχει αν και είναι 24 ετών και στον πολυσυζητημένο… χωρισμό της.

Ποια είναι η μεγαλύτερη δυσκολία της;

Σχετικά με τη μεγαλύτερη δυσκολία που αντιμετώπισε στη ζωή της μέχρι τώρα, σχολίασε το εξής: «Η πιο δύσκολη φάση ήταν, όταν ήμουν 12 ετών και χώρισαν οι γονείς μου. Ένας δύσκολος κaι επώδυνος χωρισμός. Επηρεάστηκα πολύ. Και ψυχολογικά επηρεαστήκαμε με τα αδέρφια μου, αλλά και οικονομικά».

«O χωρισμός των γονιών μου μού άφησε πολλά σημάδια. Εγώ ήθελα να κερδίσω το παιχνίδι, όχι μόνο για να είμαι η πρώτη Ελληνίδα MasterChef, αλλά και για να πάρω τα λεφτά. 50.000 ευρώ σήμερα, σου αλλάζουν τη ζωή. Κακά τα ψέματα. Είμαι 24 ετών κι έχω χρέη», συμπλήρωσε.

Τελικά θα γίνει ο γάμος;

Στο παρελθόν, όπως αποκάλυψε, είχε γίνει μία προσωπική επιχειρηματική προσπάθεια. Ήταν κάτι οικογενειακό. Αυτό όμως της άφησε χρέη, για τα οποία δεν ευθύνεται απαραίτητα εκείνη, αλλά είναι δύσκολο. «Πάλευα για να κερδίσω και τα χρήματα, γιατί θα μου έλυναν τα χέρια».

Όσο αφορά στον χωρισμό της με τον σύντροφό της, τον Αποστόλη, απάντησε πως όλα αυτά είναι ανακρίβειες. «Νομίζω θα ειπωθούν πολλά. Πριν λίγο διάβασα σε ένα site, Ράκος η Σπυριδούλα! Είναι απομονωμένη, χωρισμένη, χωρίς παρέα και απογοητευμένη!. Τι ανοησίες είναι αυτές;», αναρωτήθηκε τονίζοντας πως ο γάμος δεν ματαιώθηκε, αλλά αναβλήθηκε.

Διαβάστε σχετικά άρθρα:

Ανατροπή με το MasterChef – Γιατί «κόπηκε» από τη νέα σεζόν;

MasterChef: Οι λυγμοί της Λιζ και η ειρωνεία της Σπυριδούλας

Ζαχίρ από το MasterChef: Μας πέταξαν στη θάλασσα! Ζω από θαύμα!

Αποκάλυψη από τον Σκαρμούτσο: Δεν πέρασα καλά στο Masterchef! Υπήρχε αρκετή πίεση από το Star…»

Τζέιμι Όλιβερ: Ο δυσλεκτικός «γυμνός» σεφ που παράτησε το σχολείο στα 16 του, μισεί τις γραβάτες και… θάβει συναδέρφους του – Από τα εκατομμύρια στη χρεωκοπία

Σταματίνα Τσιμτσιλή: Η ανακοίνωση για το… τέλος της συνεργασίας

Σχετικά άρθρα