Αρχική / Σεξ / Ζευγάρι / Πρωκτικό σεξ: Πόσο πόνο μπορεί να προκαλέσει
Πρωκτικό σεξ: Πόσο πόνο μπορεί να προκαλέσει  thumbnail

Πρωκτικό σεξ: Πόσο πόνο μπορεί να προκαλέσει

 


Δεν είναι λίγοι οι άνδρες που μπορεί να το ζητήσουν από την κοπέλα τους και δεν είναι λίγες και οι γυναίκες εκείνες που σκέφτονται να το δοκιμάσουν και εκφράζουν τις απορίες τους. Το πρωκτικό σεξ έχει πολλούς κινδύνους και δεν πρέπει να διστάζουμε να μιλήσουμε γι΄αυτό. Ας ξεκινήσουμε με μια από τις πιο βασικές απορίες των γυναικών: Πόσο επώδυνο είναι;


Το πρωκτικό σεξ δεν είναι πάντα επώδυνο, τουλάχιστον αν γίνει με προσεκτικό τρόπο. Οι σεξολόγοι τονίζουν ότι η διείσδυση του πέους πρέπει να γίνει με αργό ρυθμό για τον λόγο ότι οι σφικτήρες του πρωκτού έχουν συνηθίσει να σπρώχνουν προς τα έξω προκειμένου για την αφόδευση και όχι προς την αντίθετη κατεύθυνση.


Ο πρωκτός και η γύρω περιοχή παρουσιάζουν σε πολλούς ανθρώπους μεγάλη σεξουαλική ευαισθησία, ενώ για ορισμένους είναι το πλέον ερωτογενές σημείο, γιατί είναι γεμάτο νεύρα.


Στο πρωκτικό σεξ πρέπει να γίνεται χρήση ειδικών λιπαντικών που θα σας συστήσει ο ιατρός σας και είναι καλό πριν τη διείσδυση να γίνεται ένα ελαφρύ μασάζ στην περιοχή για να χαλαρώσουν οι μύες. Στην αρχή πάντα υπάρχει κάποιος πόνος αν συνεχιστεί κατά  τη διάρκεια της επαφής και είναι έντονος θα πρέπει να διακόψετε γιατί κάτι δεν πάει καλά. Μη διστάσετε να ζητήσετε από το σύντροφό σας τη διακοπή, το σεξ είναι κάτι που πρέπει να απολαμβάνουμε και σε καμία περίπτωση δεν πρέπει να καταπιέζουμε τις ανησυχίες μας και τη δυσαρέσκειά μας.


Ο πρωκτικός έρωτας είναι ο κυριότερος ένοχος για τη διάδοση του ιού ΗIV, που προκαλεί το ΑIDS. Είναι δύο φορές πιο επικίνδυνος από το κολπικό σεξ για τα ζευγάρια που δεν παίρνουν προφυλάξεις, και η επαφή δεν πρέπει να γίνεται με τυχαίους και άγνωστους σεξουαλικούς συντρόφους και βέβαια χωρίς προφυλάξεις.

Από τον πρωκτό μπορούν επίσης να μεταφερθούν στον κόλπο διάφορα μικρόβια, προκαλώντας ενοχλητικές μολύνσεις. Αν ένα πέος έχει διεισδύσει στον πρωκτό, θέλει αμέσως μετά καλό πλύσιμο. Αν σκοπεύετε να κάνετε πρωκτικό έρωτα, να έχετε υπόψη σας πως ο πρωκτός μπορεί να μολυνθεί ή να τραυματιστεί, ακόμα και αν ο εραστής είναι πολύ προσεκτικός.

Comments

X

Αγαπητοί αναγνώστες,

Σας ενημερώνουμε ότι, η λειτουργία του online chat θα πραγματοποιείται καθημερίνα Δευτέρα με Κυριακή και ώρες 18.00-21.00.

Μέγιστη χρονική διάρκεια συνομιλίας 15 λεπτά.

Σας ευχαριστούμε πολύ για τη συμμετοχή σας μέχρι τώρα.

Με εκτίμηση,

Η ομάδα του boro.gr

Κάντε click για να αρχίσετε
X