Αρχική / Σεξ / Ζευγάρι / Tρίο στο σεξ: Ποιοι το κάνουν και τι κανόνες βάζουν!
Tρίο στο σεξ: Ποιοι το κάνουν και τι κανόνες βάζουν!  thumbnail

Tρίο στο σεξ: Ποιοι το κάνουν και τι κανόνες βάζουν!

Tρίο στο σεξ : Ποιοι το κάνουν και ποιους κανόνες βάζουν


Το τρίο βρίσκεται στην κορυφή των ερωτικών φαντασιώσεων ειδικά στον ανδρικό πληθυσμό αλλά και σε πολλές γυναίκες. Όλο και πιο πολλά ζευγάρια τολμούν να κάνουν αυτή τη φαντασίωση πράξη και να την ενσωματώσουν στο ερωτικό τους παιχνίδι. Πολλά δε ζευγάρια, υποστηρίζουν ότι η σεξουαλική αυτή πρακτική ανανεώνει τη σχέση τους! Ισχύει άραγε; Κοινή διαπίστωση πάντως είναι το γεγονός ότι οι εύκολες λύσεις σε μια σχέση ποτέ δεν είναι οι καλύτερες. Οι σχέσεις θέλουν κόπο και αυτό που πάντα πρέπει να θυμόμαστε είναι ότι ο ερωτισμός στο ζευγάρι θέλει φροντίδα και η φροντίδα δεν είναι ο ερχομός ενός αγνώστου στο κρεβάτι. Από την άλλη μεριά, κανείς δε μπορεί να κρίνει τις ερωτικές φαντασιώσεις του άλλου.


Ένας μεγάλος κίνδυνος


Δεν είναι λίγα τα ζευγάρια που αντί να δουν τη σχέση τους να ανανεώνεται απλά χαλιούνται, μιας και μια ξένη γυναίκα ή ένας ξένος άνδρας που εισβάλλει στην ερωτική ζωή του ζευγαριού μπορεί να εξάψει τη ζήλια του ενός συντρόφου. "Και αν κολλήσει μαζί της; Μήπως απολαμβάνει το σεξ μαζί της περισσότερο; Γιατί έδειξε να νιώθει τόσο μεγάλη ηδονή; Με εμένα ποτέ δεν ήταν έτσι, είναι μερικές από τις σκέψεις που μπορεί να προκύψουν.


Ποιοι είναι συνήθως οι παρτενέρ που επιλέγονται


Κάποιοι επιλέγουν άτομα από το φιλικό τους περιβάλλον. Κάποιοι πιο τολμηροί ακόμα και από τοπ επαγγελματικό! Όμως η επιλογή ενός προσώπου μπορεί να διαταράξει την κοινωνική ζωή του ζευγαριού αν κάτι δεν πάει καλά ή ακόμα και να διαλύσει μια φιλική σχέση. Γι΄ αυτό το λόγο πολλοί καταφεύγουν σε πάρτι ανταλλαγής συντρόφων. Αυτά πραγματοποιούνται σε συγκεκριμένα μαγαζιά όπου τα ζευγάρια είναι ελεύθερα να κάνουν μεταξύ τους γνωριμίες και να επιλέξουν τους ερωτικούς παρτενέρ που τα ελκύουν. Δεν είναι και λίγοι εκείνοι που βάζουν αγγελίες σε εφημερίδα ή σε σάιτ ερωτικού περιεχομένου και γνωριμιών.


Οι κανόνες


Το πιο σημαντικό είναι να γίνεται με τη θέληση και των δυο συντρόφων. Πολλές φορές ο ομαδικός έρωτας γίνεται κατόπιν συναισθηματικού εκβιασμού και πιο συχνά της γυναίκας, πράγμα που είναι απαράδεκτο.


Όλοι οι συμμετέχοντες πρέπει να παίρνουν προφυλάξεις για την μετάδοση νοσημάτων. Η αλλαγή προφυλακτικού όταν αλλάζουμε ερωτικό παρτενέρ είναι επιβεβλημένη σε όλη τη διάρκεια της επαφής.


Τα ζευγάρια πρέπει από  πριν να συζητήσουν και να αποφασίσουν από κοινού τι θα επιτρέψουν και τι όχι. Τα όρια στις σεξουαλικές πρακτικές πρέπει να είναι προκαθορισμένα.


Αν κάποιος από τους συντρόφους δει ότι αναστατώνεται ψυχικά και δεν αντέχει θα πρέπει να διακοπεί η συνουσία. 

Comments

X

Αγαπητοί αναγνώστες,

Σας ενημερώνουμε ότι, η λειτουργία του online chat θα πραγματοποιείται καθημερίνα Δευτέρα με Κυριακή και ώρες 18.00-21.00.

Μέγιστη χρονική διάρκεια συνομιλίας 15 λεπτά.

Σας ευχαριστούμε πολύ για τη συμμετοχή σας μέχρι τώρα.

Με εκτίμηση,

Η ομάδα του boro.gr

Κάντε click για να αρχίσετε
X