Αρχική / Σεξ / Ζευγάρι / Kαι αν μας πιάσουν τα παιδιά να κάνουμε σεξ;
Kαι αν μας πιάσουν τα παιδιά να κάνουμε σεξ;  thumbnail

Kαι αν μας πιάσουν τα παιδιά να κάνουμε σεξ;

Τι να κάνουμε αν μας δουν τα παιδιά να κάνουεμ έρωτα;


Απαντά σεξολόγος παιδαγωγός June Morris


Τα παιδιά δεν θα πάθουν τίποτα, αν αυτό που θα δουν τους εξηγηθεί ώστε να φανερώνει τρυφερότητα και αγάπη. Ωστόσο, κάποιοι θόρυβοι και κινήσεις που γίνονται κατά τη διάρκεια της διάρκεια της σεξουαλικής, πράξης, μπορεί να τρομάξουν  τα  παιδιά  ή να τα κάνουν να  σκεφτούν ότι ο μπαμπάς κάνει τη  μαμά τους να πονάει (ήκαι αντίστροφα ).


 Είναι απαραίτητο να τους πούμε άτι αυτό που είδαν ονομάζεται "κάνω έρωτα" (ή σεξουαλική επαφή και ότι είναι μια πολύ ξεχωριστή  δραστηριότητα της αυστηρά  τιροοωηικής  μας ζωής, που γίνεται μόνο από ανθρώπους ενήλικες που είναι ώριμοι  και συν δέονται πολύ στενά ο ένας με τον άλλο.


Για τα παιδιά μπορεί, επίσης, να χρειάζονται τη διαβεβαίωση ότι δεν πονάτε ο ένας τον άλλο και ότι εξακολουθείτε να τα αγαπάτε παρά το γεγονός ότι δεν τους επιτρέπετε να έχουν εμπλοκή με αυτό το κομμάτι της προσωπικής σας ζωής.


Αν και είναι πολύ πιθανόν να νιώσετε αμηχανία, σε μια τέτοια περίπτωση μπορεί το γεγονός αυτό παρά του ότι είναι ατυχές να βοηθήσει τα παιδιά σας να καταλάβουν τη θετική πλευρά των ερωτικών σχέσεων.


Το πιο σημαντικό είναι ότι θα πρέπει να ζητάμε πάντα τη συμβουλή ενός ειδικού ψυχικής υγείας ειδικά όταν αισθανόμαστε τόσο αμήχανα και νιώθουμε ότι μπορεί να κάνουμε λάθη στο χειρισμό ενός τόσο λεπτού ζητήματος που αφορά τα παιδιά μας.


 

Comments

X

Αγαπητοί αναγνώστες,

Σας ενημερώνουμε ότι, η λειτουργία του online chat θα πραγματοποιείται καθημερίνα Δευτέρα με Κυριακή και ώρες 18.00-21.00.

Μέγιστη χρονική διάρκεια συνομιλίας 15 λεπτά.

Σας ευχαριστούμε πολύ για τη συμμετοχή σας μέχρι τώρα.

Με εκτίμηση,

Η ομάδα του boro.gr

Κάντε click για να αρχίσετε
X