Αρχική / Σεξ / Ζευγάρι / Ερωτικές εξομολογήσεις: «Sex με εκείνον και τη γυναίκα του μαζί»
Ερωτικές εξομολογήσεις: "Sex με εκείνον και τη γυναίκα του μαζί" thumbnail

Ερωτικές εξομολογήσεις: "Sex με εκείνον και τη γυναίκα του μαζί"

 Οι φαντασιώσεις είναι οι καταλύτες πού επιτρέπουν να υπερβείς την τάξη, ανοίγουν τις κλειδαριές τής γυναικείας σεξουαλικότητας και συχνά οδηγούν στον οργασμό.


51% έχουν φαντασιώσεις στη διάρκεια τής ερωτικής επαφής γιατί αυτό τούς είναι απαραίτητο για να νιώσουν ηδονή.


Κείμενο της ψυχοθεραπεύτριας Σουζάν Ορέρ 


MAΡΙΝΑ, ανύπαντρη


"Η μόνη φαντασίωση πού χρησιμοποιώ καμιά φορά όταν νιώθω πώς πρόκειται να ικανοποιηθώ, είναι ότι φαντάζομαι πώς με εξαναγκάζουν να ικανοποιηθώ (χωρίς βία) και είναι ένας άλλος άντρας εκεί και με κοιτάζει. Με εξαναγκάζουν αλλά εγώ συμφωνώ. Είναι μάλλον κάποιος (αυτός πού με χαϊδεύει ή αυτός πού με κοιτάζει) πού με ενθαρρύνει να φτάσω στα απώτατα όρια τής ηδονής, για τη δική μου ηδονή κι όχι για να με κάνει να υποφέρω. Δεν νιώθω αυτούς τούς άντρες σαν εχθρούς, αλλά σα φίλους πού θα με βοηθήσουν να ελευθερωθώ από κάθε μπλοκάρισμα".


ΣΟΦΙΑ 35 ετών, ανύπαντρη


"Άν έχω φαντασίωση είναι πάντα η ίδια: Μετά από μια μεγάλη μου ικανοποίηση με μία γυναίκα, ο άντρας μου της κάνει έρωτα ενώ τα χάδια μου την κάνουν να ικανοποιείται όλο και περισσότερο. Έχω την εντύπωση πώς νιώθω το δέρμα της, τη νιώθω να τρέμει στα χέρια μου, είναι σαν ένας άλλος εαυτός μου πού προσφέρω στον άντρα μου για να ηδονιστώ περισσότερο".


ΧΡΙΣΤΙΝΑ  38 ετών, παντρεμένη


"Είμαι σ’ ένα νυχτερινό κέντρο, άντρες και γυναίκες με πολύ σέξυ ντύσιμο χορεύουν καί κάνουν έρωτα. Γλυκά χρώματα, μουσική, κινήσεις. Φοράω ρούχα μού με κολακεύουν, μικρό σλίπ, μικρό σουτιέν από μαύρη δαντέλα και γκρενά μπότες. Βλέπω έναν υπέροχο άνδρα με τη γυναίκα του. Μ’ αρέσει το σώμα της, είναι ψηλή σαν και μένα, με καμπύλες, υπέροχα στρογγυλά στήθη που υψώνονται με αυθάδεια. Δεν είναι βάμπ, είναι μια γυναίκα πού χαίρεται τη ζωή. Και εκείνος το ίδιο, άνετος εμφανίσιμος και γυμνασμένος. Καταλαβαινόμαστε θαυμάσια, είμαστε στο ίδιο μήκος κύματος. Δεν αντιστεκόμαστε στην ηδονή να αγγιχτούμε, να χαϊδευτούμε και η επιθυμία έρχεται με κύματα, έντονη, οι κινήσεις μας γίνονται πιο συγκεκριμένες. Η φίλη μου κι εγώ βρίσκουμε την ηδονή αυνανίζοντας η μια την άλλη και εκείνος μας παρακολουθεί πριν μας κάνει παθιασμένο έρωτα

Comments

X

Αγαπητοί αναγνώστες,

Σας ενημερώνουμε ότι, η λειτουργία του online chat θα πραγματοποιείται καθημερίνα Δευτέρα με Κυριακή και ώρες 18.00-21.00.

Μέγιστη χρονική διάρκεια συνομιλίας 15 λεπτά.

Σας ευχαριστούμε πολύ για τη συμμετοχή σας μέχρι τώρα.

Με εκτίμηση,

Η ομάδα του boro.gr

Κάντε click για να αρχίσετε
X