Αρχική / Σεξ / Ζευγάρι / Υπάρχει κυπριακό πορνό; Στα άδυτα της νέας βιομηχανίας σεξ (εικόνες)
Υπάρχει κυπριακό πορνό; Στα άδυτα της νέας βιομηχανίας σεξ (εικόνες)   thumbnail

Υπάρχει κυπριακό πορνό; Στα άδυτα της νέας βιομηχανίας σεξ (εικόνες)


Οι τοπ εταιρείες παραγωγής πορνό ταινιών είναι μετρημένες στο ένα μας χέρι και τρεις από αυτές έχουν παραρτήματα στην Κύπρο.  Δύο στη Λεμεσό και ένα στη Λευκωσία. Φαίνεται είναι καλύτερο το εργατικό δυναμικό εδώ και έτσι από τον Καναδά που είναι τα κεντρικά γραφεία αποφάσισαν να ανοίξουν και στην Κύπρο. Τα γραφεία ερωτικών ταινιών στην Κύπρο


Τα τρία γραφεία που έχουν ανοίξει στην Κύπρο και αφορούν ερωτικές ταινίες πορνό έχουν συγκεκριμένες δουλειές. Πρώτα ελέγχουν τα βιογραφικά των καινούργιων πορνοστάρ που θέλουν να γίνουν πρωταγωνιστές ενώ η δεύτερη ιδιότητα τους είναι να παρακολουθούν προσεχτικά τι περιλαμβάνει η κάθε ταινία πορνό και αν πληρούν τους νόμους που αφορούν τις ταινίες αυτές. 


Δύο από τις τοπ εταιρείες παραγωγής πορνό ταινιών – έχουν γραφεία στη Λεμεσό όπου διαμοιράζουν και μεταπωλούν σε διάφορα web site το πορνογραφικό υλικό τόσο το δικό τους όσο και άλλων εταιρειών. 
Εδώ όμως υπάρχει ένα σημαντικό πρόβλημα. Επειδή οι περισσότερες πορνό ταινίες από τα sites αγοράζονται μέσω πιστωτικών καρτών, η Visa και η Mastercard έχει αυστηρές οδηγίες προς τους πορνό- μεταπωλητές. Αν δεν ελέγχονται οι ροζ ταινίες προσεχτικά θα τους κόψουν την συνεργασία με αποτέλεσμα να χάσουν εκατομμύρια δολάρια – ευρώ. 


ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ αυστηρά μία ταινία πορνό να έχει τα παρακάτω: Απαγορεύονται οι βιασμοί, η κτηνοβασία με ζώα, η παιδοφιλία, η νεκροφιλία, η αιμομιξία δηλαδή σεξ μάνα με παιδί. Αν μία ταινία πορνό έχει τα παραπάνω τότε απαγορεύεται να δοθεί σε εγκεκριμένα sites που μεταπωλούν στους χρήστες τους. Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του ShowTime-cy, υπάρχουν κύπριοι όπου η δουλειά τους είναι να παρακολουθούν με το αζημίωτο εξονυχιστικά – σε καθημερινή 8ωρη βάση ταινίες πορνό. 


Αν αντιληφθούν οτιδήποτε ΑΠΑΓΟΡΕΥΤΙΚΟ από τα παραπάνω που σας ΑΠΟΚΑΛΥΨΑΜΕ τότε η ταινία αυτή δεν βγαίνει προς πώληση στα εγκεκριμένα sites. 


Υπάρχουν όμως και sites που δεν είναι πιστοποιημένα και εκεί είναι που αρκετοί χρήστες έρχονται αντιμέτωποι με την δικαιοσύνη και την Ιντερπόλ όπου δεν το ΓΝΩΡΙΖΟΥΝ αλλά βλέπουν ταινίες με ανήλικα και άλλα και αμέσως στιγματίζονται και συλλαμβάνονται. ΧΡΥΣΟΠΛΗΡΩΝΟΝΤΑΙ ΟΙ ΠΟΡΝΟΣΤΑΡ;


Ένας ανερχόμενος – εκκολαπτόμενος πορνοστάρ παίρνει από 100 μέχρι 200 δολάρια για κάθε σκηνή. Αν είναι καλός στο… είδος του τότε αυτό αυξάνεται ενώ υπάρχουν πορνοστάρ που φθάνουν και μέχρι τα 2000 δολάρια για κάθε σκηνή που γυρίζουν. Τυχαίο είναι που οκτώ Κύπριοι μέχρι στιγμής έχουν εισβάλει στην βιομηχανία πορνό με… ψευδώνυμα; ΕΤΟΙΜΑ ΤΑ ΣΤΟΥΝΤΙΟ ΠΟΡΝΟ ΣΤΗΝ ΚΥΠΡΟ 


Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του ShowTime-cy ήδη είναι έτοιμο το ΠΡΩΤΟ ΣΤΟΥΝΤΙΟ για να γυρίζουν ΠΟΡΝΟ ταινίες στην Κύπρο. Αυτό βρίσκεται στην ΚΑΡΔΙΑ ΤΗΣ ΛΕΥΚΩΣΙΑΣ όμως κανείς ΔΕΝ γνωρίζει την ακριβή τοποθεσία του. 
Στούντιο ευρωπαϊκών προδιαγραφών όπου εκεί οι πορνοστάρ νόμιμα θα γυρίζουν τις ταινίες που θα διοχετεύονται στην αγορά του εξωτερικού. Αυτό σημαίνει πως η Κύπρος κάνει ένα βήμα μπροστά και ακολουθεί την Ελλάδα showtime-cy


 


 

Comments

X

Αγαπητοί αναγνώστες,

Σας ενημερώνουμε ότι το boro.gr προσφέρει καθημερινά (Δευτέρα-Παρασκευή) δωρεάν ψυχολογική υποστήριξη με επαγγελματίες ψυχολόγους.

Κάντε κλίκ εδώ για να συνδεθείτε και να ενημερωθείτε για τις ώρες λειτουργίας.
X