Αρχική / Teens / Οριστικό! Θα κάνει μεταγραφάρα ο Σαββίδης
Οριστικό! Θα κάνει μεταγραφάρα ο Σαββίδης  thumbnail

Οριστικό! Θα κάνει μεταγραφάρα ο Σαββίδης


Άνθρωπος που κατέχει υψηλή θέση στην ΠΑΕ ΠΑΟΚ, έκανε δηλώσεις για την κίνηση που θέλει να κάνει ο Ιβάν τον Γενάρη. Θα… τρελαθούν οι φίλοι του Δικεφάλου.


Ο Νίκος Βεζυρτζής μίλησε στην ΕΤ3 για ολους λαο για όλα.
 


Το νέο μέλος της διοίκησης της ΠΑΕ ΠΑΟΚ δήλωσε:


«Ήταν η δεύτερη φορά που συναντήθηκα με τον Τούντορ. Επειδή αρχίζει ο δεύτερος γύρος ήθελα να μιλήσω μαζί του. Σε ότι αφορά τη μεταγραφική ενίσχυση, μίλησα μαζί του και συμφωνήσαμε ότι θέλουμε παίκτη που θα κάνει τη διαφορά, που θα έρθει για να είναι έτοιμος να παίξει την Κυριακή. Ψάχνουμε έτοιμους παίκτες που θα κάνουν τη διαφορά και θα είναι έτοιμοι.


Μέχρι αυτή τη στιγμή δεν έχουμε πάρει καμιά απόφαση. Περιμένουμε και τον Άρνεσεν και όλοι μαζί συλλογικά θα αποφασίσουμε για τις μεταγραφές.


Ο Σαββίδης θα κάνει μεταγραφές αρκεί να είναι παίκτες που θα κάνουν τη διαφορά. Αν δεν βρούμε παίκτες τέτοιους δε θα κάνουμε μεταγραφή», είπε ο Βεζυρτζής, όταν ρωτήθηκε για την συνάντησή του με τον Τούντορ και τα μεταγραφικά.
Όταν ρωτήθηκε για το πως θα λαμβάνονται γενικώς οι αποφάσεις, επισήμανε ότι δεν θα αποφασίζουν μόνοι τους οι Αγγελίδης και Άρνεσεν.
«Οι αποφάσεις δεν θα παίρνονται μόνο από τους Αγγελίδη, Άρνεσεν αλλά θα έχω λόγο και εγώ σε αυτές τις αποφάσεις. Ο Αγγελίδης παραμένει πρόεδρος ενώ ο Αρνεσεν θα είναι αθλητικός διευθυντής. Δεν ήρθα για να διώξω κόσμο όπως ίσως λένε κάποιοι. Απλά εγώ ως διοικητικός παράγοντας θα είμαι ο υπεύθυνος του ποδοσφαιρικού τμήματος. Σε ότι αφορά τον Μίχελ, θα έχει την ευθύνη της ΠΑΕ στο εξωτερικό. Έχει τρομακτική εμπειρία ο συγκεκριμένος και εφόσον ο ΠΑΟΚ έχει βλέψεις υψηλές θα πρέπει να στελεχώνεται από τέτοιους ανθρώπους και ένας τέτοιος είναι ο Μίχελ», είπε.


Ο Βεζυρτζής αναφέρθηκε και στον Γιώργο Κούδα και είπε ότι πήγε στα γραφεία και τα είπαν για δύο ώρες.


«Για μένα είναι ο ΠΑΟΚ. Είναι άνθρωπος με γνώσεις, είναι άνθρωπος που ξέρει το ποδόσφαιρο. Θα είναι κοντά στην ομάδα, σύμβουλος του Σαββίδη και η πόρτα του ΔΣ θα είναι ανοικτή για αυτόν ακόμη και αν δεν είναι μέλος του», είπε για τον “Μεγαλέξανδρο” του ελληνικού ποδοσφαίρου. 

Comments

X

Αγαπητοί αναγνώστες,

Σας ενημερώνουμε ότι το boro.gr προσφέρει καθημερινά (Δευτέρα-Παρασκευή) δωρεάν ψυχολογική υποστήριξη με επαγγελματίες ψυχολόγους.

Κάντε κλίκ εδώ για να συνδεθείτε και να ενημερωθείτε για τις ώρες λειτουργίας.
X