Αρχική / Teens / Γιατί η φίλη σου βγαίνει με αυτόν που της είχες πει ότι σου αρέσει;
Γιατί η φίλη σου βγαίνει με αυτόν που της είχες πει ότι σου αρέσει;  thumbnail

Γιατί η φίλη σου βγαίνει με αυτόν που της είχες πει ότι σου αρέσει;

Αν σου συμβαίνει φαίνεται πως ξέρεις αρκετά περίεργους και διπρόσωπους ανθρώπους. Στην αρχή, όλοι είναι καλοί, οπότε συχνά στο μέλλον μπορεί να σε απογοητεύσουν. Είναι σκληρό αλλά μάθημα ζωής.


Δεν χρειάζεται να σου πω πόσο λάθος είναι η φίλη σου έστω να σκέφτηκε να κάνει κάτι με το αγόρι που έχεις ερωτευτεί. Και για τα αγόρια και για τα κορίτσια, υπάρχει ένας άγραφος κανόνας, πως πολύ απλά δεν κλέβεις το κόλλημα του/της καλύτερής/ου φίλης/ου. Το γεγονός λοιπόν ότι έχει κάνει κίνηση χωρίς νασου έχει μιλήσει πρώτα για τα συναίσθήματά της σου δείχνει πως πρόδωσε την εμπιστοσύνη σου.


Αν σου είχε μιλήσει πριν και σου είχε εξηγήσει πως νιώθει, θα υπήρχαν κάποια ελαφρυντικά. Αλλά αν ενέργησε πίσω από την πλάτη σου και εσύ το έμαθες μετά, δεν νομίζω πως είναι ένα άτομο που θα έπρεπε να συγχωρήσεις, γιατί ποιος ξέρει πότε θα ξαναπροδόσει την εμπιστούνη σου;


Σχετικά με το αγόρι.


Αν δεν ήξερε τίποτα για εσένα και έκανε κάτι με τη φίλη σου δεν μπορείς να τον κατηγορήσεις για κάτι. Αν όμως έπαιζε κάτι μαζί σου και ταυτόχρονα προέκυψε και αυτό με τη φίλη σου και ούτε αυτός σου έδωσε την εντύπωση πως τρέχει κάτι, τότε ούτε αυτός σου φέρθηκε σωστά.


Αν λοιπόν συνεχίζει να σου μιλάει,το καλύτερο που έχεις να κάνεις είναι να σταματήσεις να του δείχνεις την προσοχή σου.


Στηχειρότερη λοιπόν των περιπτώσεων, έχεις να κάνεις με δύο ανθρώπους οι οποίοι δεν αξίζουν τον χρόνο σου και καλύτερα να αναπτύξεις πιο υγιείς δεσμούς στη ζωή σου. Τα πισώπλατα μαχαιρώματα και η κοροϊδεία δεν ξεχνιούυνται εύκολα και είναι λογικό. Ο μόνος λόγος για να τους συγχωρέσεις θα ήταν αν σου είχαν μιλήσει εξ αρχής, γιατί κακά τα ψέμματα, άμα θέλει η νύφη και ο γαμπρός…

Comments

X

Αγαπητοί αναγνώστες,

Σας ενημερώνουμε ότι, η λειτουργία του online chat θα πραγματοποιείται καθημερίνα Δευτέρα με Κυριακή και ώρες 18.00-21.00.

Μέγιστη χρονική διάρκεια συνομιλίας 15 λεπτά.

Σας ευχαριστούμε πολύ για τη συμμετοχή σας μέχρι τώρα.

Με εκτίμηση,

Η ομάδα του boro.gr

Κάντε click για να αρχίσετε
X