Αρχική / Teens / Μαθήτρια σώζει τη φίλη της από κρίση άσθματος και πήραν και οι δύο αποβολή!
Μαθήτρια σώζει τη φίλη της από κρίση άσθματος και πήραν και οι δύο αποβολή! thumbnail

Μαθήτρια σώζει τη φίλη της από κρίση άσθματος και πήραν και οι δύο αποβολή!

Όταν η Indiyah Rush έδωσε το φάρμακο με το οποίο κάνει εισπνοές σε κρίση άσματος στην Alexis Kyle που εκείνη την ώρα είχε υποστεί μια τέτοιοα κρίσηοημετά το μάθημα της γυμναστικής, δεν είχε ιδέα πως θα έπαιρνε αποβολή από το σχολείο γιατί βοηθούσε τη φίλη της.Δυστυχώς αυτό συνέβη. Τα 13χρονα κορίτσια πάνε στο Schrade Middle School στο Garland, και τώρα αντιμετωπίζουν 30 μέρες αποβολή και φοίτηση σε άλλο σχολείο γιατί μοιράστηκαν το φάρμακο.


Η διεύθυνση του σχολείου δήλωσε: "30 μέρες σε εναλλακτικό σχολείο είναι η προκαθορισμένη τιμωρία για όποιον μοιράζεται ένα συνταγογραφημένο φάρμακο. Αυτό ισχύει μέχρι να γίνει συνάντηση της διευθύντριας με τα κορίτσια και τους γονεις τους.


Για τώρα, τα κορίτσια παραμένουν στα σπίτια τους αναμένοντας την απόφαση της διευθύντριας για το αν θα στείλει ή όχι ή για πόσο καιρό, τα κορίτσιασε εναλλακτικό σχολείο. Και πολύ λογικά, οι γονείς δεν είναι καθόλου χαρούμενοι με την κατάσταση αυτή.


"Τηςέσωσε τη ζωή"λέει ο Michael Green, ο πατριός της Alexis. "Παθαίνει πολύ σοβαρές κρίσεις. Πολλές φορές κα΄ταλήγει στο νοσοκομείο!"


Η Kyle, δεν είχε ιδέα πως ήταν κάτι που απαγορευόταν να κάνει, να δεχθεί το φάρμακο από τη φίλη της. Δεν γνώριζε πως αυτό θα έβαζε σε μπελάδες εκείνη και τη φίλη της.


Η απόφαση θα ανακοινωθεί σε δέκα μέρες.


Comments

X

Αγαπητοί αναγνώστες,

Σας ενημερώνουμε ότι, η λειτουργία του online chat θα πραγματοποιείται καθημερίνα Δευτέρα με Κυριακή και ώρες 18.00-21.00.

Μέγιστη χρονική διάρκεια συνομιλίας 15 λεπτά.

Σας ευχαριστούμε πολύ για τη συμμετοχή σας μέχρι τώρα.

Με εκτίμηση,

Η ομάδα του boro.gr

Κάντε click για να αρχίσετε
X