Αρχική / Συνταγές / Στην κουζίνα… ολοταχώς οι μικροί chef με τους γονείς τους! Μια κοινωνική πρωτοβουλία της UNCLE BEN’S!
Στην κουζίνα... ολοταχώς οι μικροί chef με τους γονείς τους! Μια κοινωνική πρωτοβουλία της UNCLE BEN’S! thumbnail

Στην κουζίνα… ολοταχώς οι μικροί chef με τους γονείς τους! Μια κοινωνική πρωτοβουλία της UNCLE BEN’S!

Μία νέα κοινωνική πρωτοβουλία  ξεκινά το UNCLE BEN’S!


Η εκστρατεία Ben’s Beginners™ ενθαρρύνει τους νέους γονείς να μαγειρεύουν στο σπίτι μαζί με τα παιδιά τους. Έτσι τα παιδιά αναπτύσσουν υγιεινές διατροφικές συνήθειες, αλλά και ολόκληρη η οικογένεια απολαμβάνει ποιοτικό χρόνο μαζί!


Η καμπάνια Ben’s Beginners ™ προτρέπει τους γονείς να μαγειρέψουν μαζί με τα παιδιά και να ανακαλύψουν μαζί την αξία του σπιτικού φαγητού, χαρίζοντάς τους ένα πολύτιμο εφόδιο ζωής. Παράλληλα, τους καλεί να πάρουν μέρος στο μεγάλο digital διαγωνισμό Ben's Beginners ™, ο οποίος έρχεται να επιβραβεύσει τους καλύτερους μικρούς chef αλλά και τους γονείς τους!


Σε Πανελλαδική μελέτη που πραγματοποιήθηκε σε μαθητικό πληθυσμό ηλικίας 9-12 ετών (μελέτη GRECO, 2009), φάνηκε ότι 4 στα 10 παιδιά είναι υπέρβαρα ή παχύσαρκα, αναδεικνύοντας ως βασικά προβλήματα τη χαμηλή ποιότητα της διατροφής των παιδιών, την έλλειψη σωματικής δραστηριότητας και την ανεπαρκή ικανότητα των γονιών να αντιμετωπίσουν το πρόβλημα. Η ίδια μελέτη δείχνει ότι τα παιδιά που κατανάλωναν 5 ή περισσότερες φορές την εβδομάδα οικογενειακά γεύματα, είχαν 15% λιγότερες πιθανότητες εμφάνισης υπερβαρότητας και παχυσαρκίας.


Έχετε παιδιά ηλικίας 5-12 ετών; Τραβήξτε ένα video ή μία φωτογραφία από την προετοιμασία ενός οικογενειακού γεύματος με ρύζι Uncle Ben's® και ανεβάστε το στο www.unclebens.gr, έως και την Κυριακή 13 Μαρτίου 2016. Το κοινό θα ψηφίσει τις συμμετοχές της προτίμησής του, για να αναδείξει τους 10 υποψήφιους που θα μπουν σε κλήρωση. Στο τέλος, ο μεγάλος νικητής θα κερδίσει 3.000€ μετρητά, ενώ ο 2ος και ο 3ος από 1.000€.


Comments

X

Αγαπητοί αναγνώστες,

Σας ενημερώνουμε ότι, η λειτουργία του online chat θα πραγματοποιείται καθημερίνα Δευτέρα με Κυριακή και ώρες 18.00-21.00.

Μέγιστη χρονική διάρκεια συνομιλίας 15 λεπτά.

Σας ευχαριστούμε πολύ για τη συμμετοχή σας μέχρι τώρα.

Με εκτίμηση,

Η ομάδα του boro.gr

Κάντε click για να αρχίσετε
X