Αρχική / Teens / Νόμιζα ότι ήταν η καλύτερή μου φίλη αλλά με πλήγωσε βαθιά
Νόμιζα ότι ήταν η καλύτερή μου φίλη αλλά με πλήγωσε βαθιά thumbnail

Η Ξένια, 16 ετών, αναγνώστρια του boro.gr

Νόμιζα ότι ήταν η καλύτερή μου φίλη αλλά με πλήγωσε βαθιά

Νόμιζα ότι ήταν μια από τις καλύτερες μου φίλες μέχρι που πρόδωσε την εμπιστοσύνη που είχα σε αυτή 10 χρόνια λέγοντας τα παράπονα που είχα για την άλλη κολλητή μας σε εκείνη της τα είπε παρερμηνεύοντας ότι είπα και έπρεπε εγώ μετά να καθαρίσω τη θέση μου ενώ τόσο καιρό κρατούσα ένα πολύ σοβαρό μυστικό της το οποίο τους το ανακοίνωσε την ίδια μέρα για να τη βγάλει λάδι. Δεν είναι η πρώτη φορά που με πληγώνει. Από το δημοτικό το κάνει έως τώρα απλά αυτή τη φορά της ξεκαθάρισα πως δεν είναι πια κολλητή μου ενώ αυτή φέρεται τώρα σαν να μη συνέβη τίποτα. Επίσης επειδή ήθελα να συζητήσω μαζί της έλεγε πως είμαι δραματική και γραφική και κάνω δράμα. Με την κοινή κολλητή μας είμαι μια χαρά. Έχουμε συζητήσει Τι πρέπει να κάνω μαζί της; Δεν μπορώ να την ανέχομαι να βλέπει τόσο ελαφρά τη φιλία μας!


Στο ερώτημά σας απάντησε ο ψυχολόγος – ψυχοθεραπευτής Δημήτρης Κατσαρός


Αγαπητή αναγνώστρια:


Φαίνεται πως η φίλη σας δεν αντέχει να κρατάει πολλά μυστικά και απ' την άλλη δεν έχει διακριτικό τρόπο να σας το δείξει. Εφόσον έχει ξανασυμπεριφερθεί έτσι μάλλον δεν είναι το άτομο που μπορείτε να εμπιστεύεστε τα παράπονά σας για άλλους. Απ' την άλλη για σας θα ήταν πολύ διευκολυντικό στις σχέσεις σας να λέτε τα παράπονά σας -όσο αυτό είναι δυνατό- στους ανθρώπους από τους οποίους τα έχετε. Στη φιλία πρέπει να χωράει η κριτική για να μπορεί να εξελίσσεται. Αλλιώς βαραίνει και κουράζει.X

Αγαπητοί αναγνώστες,

Σας ενημερώνουμε ότι, η λειτουργία του online chat θα πραγματοποιείται καθημερίνα Δευτέρα με Κυριακή και ώρες 18.00-21.00.

Μέγιστη χρονική διάρκεια συνομιλίας 15 λεπτά.

Σας ευχαριστούμε πολύ για τη συμμετοχή σας μέχρι τώρα.

Με εκτίμηση,

Η ομάδα του boro.gr

Κάντε click για να αρχίσετε
X