Αρχική / Σεξ / Ζευγάρι / Κάν' το όπως οι Αρχαίοι: 5+1 είδη αυνανισμού
Κάν' το όπως οι Αρχαίοι: 5+1 είδη αυνανισμού thumbnail

Κάν' το όπως οι Αρχαίοι: 5+1 είδη αυνανισμού

Είτε το πιστεύετε, είτε όχι ο αυνανισμός δεν είναι κάτι που συναντάται στη σημερινή εποχή, αλλά έχει τις ρίζες του στην αρχαιότητα. Κάποτε ο αυνανισμός ήταν ένα είδος τελετουργικού, που συνοδευόταν με ποικίλους μύθους ή/και δοξασίες, ενώ σήμερα θεωρείται μια απολύτως φυσιολογική διαδικασία, που με την πάροδο του χρόνου τείνει να απενεχοποιηθεί.


Μερικοί πολιτισμοί είχαν ιδιαίτερους τρόπους με τους οποίους αυνανίζονταν, οι οποίοι έχουν ως εξής:


Ομαδικός αυνανισμός


Το συγκεκριμένο είδος έχει τις ρίζες του από τη Μέση Ανατολής, όπου τα άτομα θεωρούσαν ότι ο ομαδικός αυνανισμός ήταν κάτι θετικό για τη γη τους και θα βοηθούσε στην καλλιέργεια. Σήμερα, οι άνθρωποι δεν το κάνουν για να επηρεάσουν το γεωργικό κλίμα, αλλά για να το διασκεδάσουν!


Αυνανισμός μετά το σεξ


Στην αρχαία Ελλάδα η πεποίθηση ήταν ότι η σύλληψη θα μπορούσε να επιτευχθεί μόνο εφόσον έχουν οργασμούς τόσο ο άντρας, όσο και η γυναίκα, οπότε ο αυνανισμός ακολουθούσε μετά τη σεξουαλική πράξη. Είναι γνωστό πλέον ότι ο οργασμός δεν αυξάνει την πιθανότητα εγκυμοσύνης, αλλά αν μετά το σεξ αντέχετε, τότε γιατί όχι;


Αυνανισμός με το αριστερό χέρι


Δεδομένου ότι τα περισσότερα άτομα χρησιμοποιούν το δεξί χέρι για τις εργασίες τους, στη Ρώμη πίστευαν ότι ο αυνανισμός θα πρέπει να γίνει με το μη – κυρίαρχο χέρι. Σύμφωνα με την πεποίθηση που επικρατούσε, το αριστερό χέρι συμβολίζει την αγάπη προς τον εαυτό, καθώς και την αυτο-διέγερση. Αν θέλετε να το κάνετε, όπως οι Ρωμαίοι, τότε χρησιμοποιήστε το αριστερό χέρι.


Δονητής… μελισσών!


Η Κλεοπάτρα προφανώς δεν είχε σύγχρονο δονητή με μπαταρία, όπως είναι οι σημερινοί. Αυτό που είχε ήταν ένας… DIY δονητής, ένα απλό δοχείο μελισσών! Είναι λίγο περίεργο και δεν το συνιστούμε!


Δημόσιος αυνανισμός


Στην αρχαία Ελλάδα ο δημόσιος αυνανισμός ήταν μια κοινή πρακτική. Σήμερα, βέβαια, δεν ισχύει το ίδιο. Δεν θα σας συστήναμε να το κάνετε, εκτός και αν λάβετε τα κατάλληλα μέτρα!


Αυνανισμός με κρυστάλλους


Αρκετοί είναι αυτοί που θεωρούσαν στην αρχαιότητα ότι οι κρύσταλλοι συγκεντρώνουν θεραπευτικές δυνάμεις. Έτσι, αρκετοί τους είχαν τριγύρω τους, όταν αυνανίζονταν, για να έχουν καλύτερη ενέργεια.


Με πληροφορίες από gurl.com


Διαβάστε ακόμα:


Αδιάκριτο: Τι κάνει ένας άνδρας πριν και μετά τον αυνανισμό!


Ο αυνανισμός πριν από τη σεξουαλική επαφή


Συχνός αυνανισμός: Πότε πρέπει να τον αποφεύγουμε


Είναι υγιής πράξη ο αυνανισμός;


 

Comments

X

Αγαπητοί αναγνώστες,

Σας ενημερώνουμε ότι το boro.gr προσφέρει καθημερινά (Δευτέρα-Παρασκευή) δωρεάν ψυχολογική υποστήριξη με επαγγελματίες ψυχολόγους.

Κάντε κλίκ εδώ για να συνδεθείτε και να ενημερωθείτε για τις ώρες λειτουργίας.
X