Αρχική / Σεξ / Γυναίκα / Κλειτορίδα, αυτή η άγνωστη!
Κλειτορίδα, αυτή η άγνωστη! thumbnail

Κλειτορίδα, αυτή η άγνωστη!

Κι όμως… Εν έτει 2017, υπάρχει σημαντικό ποσοστό ενήλικων γυναικών που παραμένουν εντελώς "ξένες" με το σώμα τους.


Αν και υποτίθεται ότι στην εποχής μας τα ταμπού έχουν "σπάσει" και οι γυναίκες έχουν μπει σε μια πιο προοδευτική και απελευθερωμένη σε σχέση με το παρελθόν φάση, η σκληρή αλήθεια έρχεται να μας διαψεύσει.


Πρόσφατη έρευνα στη Γαλλία μεταξύ γυναικών αναφορικά με την κλειτορίδα, αλλά και τη γυναικεία ερωτική απόλαυση έδειξε ότι σημαντικό ποσοστό των συμμετεχουσών δεν την έχει δει ποτέ!


Στην έρευνα, που έγινε με αφορμή την έκδοση σχολικού εγχειρίδιου αναφορικά με την ανατομία των γυναικείων γεννητικών οργάνων και τους τρόπους σεξουαλικής απόλαυσης, συμμετείχαν 500 γυναίκες. Από την έρευνα, λοιπόν, προκύπτει ότι σε ποσοστό 35% οι ερωτηθείσες γυναίκες δεν έχουν δει ποτέ την κλειτορίδα τους.


Σε άλλα αποτελέσματα, 4 στις 5 γυναίκες ξέρουν που βρίσκεται η κλειτορίδα τους, το 53% αυτών την ανακάλυψε με φυσικό τρόπο, ενώ το 43% την ανακάλυψε ως μέσο ερωτικής ευχαρίστησης.


Σχολιάζοντας τα αποτελέσματα αυτά, οι ειδικοί δεν δίστασαν να τονίσουν ότι, δυστυχώς, οι γυναίκες ακόμα δεν νιώθουν άνετα με το σώμα τους και κατ'επέκταση με την σεξουαλικότητά τους.


Παράλληλα, οι επιστήμονες του Κέντρου Ερευνών που ανέλαβε την έκδοση του συγκεκριμένου εγχειριδίου ευελπιστούν ότι σταδιακά με τέτοιες κινήσεις, τα ποσοστά των γυναικών αυτών θ αρχίσουν να μειώνονται, τονίζοντας παράλληλα ότι η σεξουαλικη διαπαιδαγώγηση θα πρέπει να ξεκινάει από αρκετά μικρή ηλικία μέσω, κυρίως, του σχολείου.


Δ.Μ.


Με πληροφορίες από το www.e-sante.fr


 

X

Αγαπητοί αναγνώστες,

Σας ενημερώνουμε ότι, η λειτουργία του online chat θα πραγματοποιείται καθημερίνα Δευτέρα με Κυριακή και ώρες 18.00-21.00.

Μέγιστη χρονική διάρκεια συνομιλίας 15 λεπτά.

Σας ευχαριστούμε πολύ για τη συμμετοχή σας μέχρι τώρα.

Με εκτίμηση,

Η ομάδα του boro.gr

Κάντε click για να αρχίσετε
X