Αρχική / Σεξ / Γυναίκα / Κλειτοριδικός οργασμός: Ποιες στάσεις τον εμποδίζουν
Κλειτοριδικός οργασμός: Ποιες στάσεις τον εμποδίζουν  thumbnail

Κλειτοριδικός οργασμός: Ποιες στάσεις τον εμποδίζουν

Σύμφωνα με τους ειδικούς, αλλά και πολλές σχετικές έρευνες, οι παρακάτω στάσεις μπορεί να ευνοούν την απόλαυση του συντρόφου σου, καθώς εκείνος ελέγχει τον ρυθμό και την ένταση, αλλά δεν ενδείκνυνται για να έχεις (και) κλειτοριδικό οργασμό κατά τη διάρκεια του σεξ.


Δες ποιες είναι και βρες μερικές συμβουλές για να έχεις κλειτοριδικό και κολπικό οργασμό μαζί!


1. Ιεραποστολικό σεξ


Στην στάση αυτή, μπορεί η διείσδυση να είναι ικανοποιητική, όμως η κλειτορίδα σου δεν μπαίνει καθόλου στο παιχνίδι, μένοντας παραπονεμένη. Η λύση είναι απλή: Ξάπλωσε εσύ από πάνω του και καθώς διεισδύει, συγχρόνως τρίβεις την κλειτορίδα σου.


2. Σεξ στα τέσσερα


Και εδώ, ο κλειτοριδικός οργασμός είναι (σχεδόν) ανέφικτος. Στην συγκεκριμένη στάση επιτυγχάνεται βαθιά διείσδυση, η οποία όμως για σένα μπορεί να μην είναι και τόσο ευχάριστη. Με το ένα σου χέρι έλεγξε τον ρυθμό του πέους του, στο σημείο που θες εσύ και ζήτα του να χαϊδέψει την κλειτορίδα σου παράλληλα με την διείσδυση. Εναλλακτικά, μπορείς να τη χαϊδέψεις κι εσύ η ίδια.


3. Σεξ στα πλάγια («κουτάλι»)


Η δυσκολία στο να ερεθιστεί η κλειτορίδα σου βρίσκεται στο γεγονός ότι τα πόδια σου είναι (σχεδόν) κλειστά. Εναλλακτικά, για να πετύχεις κλειτοριδικο οργασμό μπορείς να σηκώσεις το πόδι που είναι από πάνω ώστε να κάνει γωνία με το άλλο. Έτσι, η κλειτορίδα σου είναι πιο προσιτή στο χέρι σου ή το χέρι του συντρόφου σου.


Δ. Μ.
Με πληροφορίες από www.womenshealthmag.com

Comments

X

Αγαπητοί αναγνώστες,

Σας ενημερώνουμε ότι, η λειτουργία του online chat θα πραγματοποιείται καθημερίνα Δευτέρα με Κυριακή και ώρες 18.00-21.00.

Μέγιστη χρονική διάρκεια συνομιλίας 15 λεπτά.

Σας ευχαριστούμε πολύ για τη συμμετοχή σας μέχρι τώρα.

Με εκτίμηση,

Η ομάδα του boro.gr

Κάντε click για να αρχίσετε
X