Αρχική / Σεξ / Ζευγάρι / Απίστευτο! Να ποια σεξουαλική στάση αγχώνει τους εραστές
Απίστευτο! Να ποια σεξουαλική στάση αγχώνει τους εραστές  thumbnail

Απίστευτο! Να ποια σεξουαλική στάση αγχώνει τους εραστές

Μπορεί το σεξ να είναι μια άκρως απολαυστική δραστηριότητα, με πολλές και διάφορες στάσεις για να επιλέξεις, όμως έχει και τις εξαιρέσεις του.Τι σημαίνει αυτό; Ότι υπάρχουν κάποιες συγκεκριμένες σεξουαλικές… πόζες, που δεν είναι ιδιαίτερα δημοφιλείς μεταξύ των εραστών, ανδρών και γυναικών.Mια έρευνα που έγινε πρόσφατα σε ζευγάρια σε Ευρώπη και ΗΠΑ, έδειξε ποιες είναι οι στάσεις που στρεσάρουν περισσότερο τους ερωτηθέντες, όταν πάνε να τις εφαρμόσουν.


Στην κόρυφη για άντρες και γυναίκες βρέθηκε η στάση «όρθιο 69», μια παραλλαγή του κανονικού «69», όπου οι σύντροφοι ξαπλωμένοι ο ένας πάνω στον άλλον με το κεφάλι του καθενός στα γεννητικά όργανα του άλλου, προσφέρουν σεξουαλική ηδονή κάνοντας στοματικό έρωτα.


Στο ορθιο «69», το βασικό στοιχείο είναι ότι ο σύντροφός σου, σε όρθια στάση, σε κρατάει ανάποδα στον αέρα, αγακαλιάζοντάς σε από την μέση.


Η απόλαυση μάλλον αμφισβητείται, καθώς ο φόβος του να μην χάσει ο καλός σου την ισορροπία του ή να γλιστρήσεις από τα χέρια του και να βρεθείς με το κεφάλι στο πάτωμα, σε κάνει να χάνεις τη διάθεσή σου για σεξ και ηδονή.


Αντίθετα, αναφορικά με τις πλέον αγαπημένες στάσεις, οι προτιμήσεις ανδρών και γυναικών διίστανται. Και αυτό, καθώς η πλέον αγαπημένη των γυναικών ειναι το «ιεραποστολικό», ενώ οι άνδρες δείχνουν ιδιαίτερη προτίμηση στο πρωκτικό σεξ.Δ. Μ.
Με πληροφορίες από www.womenshealthmag.com

Comments

X

Αγαπητοί αναγνώστες,

Σας ενημερώνουμε ότι το boro.gr προσφέρει καθημερινά (Δευτέρα-Παρασκευή) δωρεάν ψυχολογική υποστήριξη με επαγγελματίες ψυχολόγους.

Κάντε κλίκ εδώ για να συνδεθείτε και να ενημερωθείτε για τις ώρες λειτουργίας.
X