Αρχική / Σεξ / 5 στάσεις για εγγυημένο οργασμό
5 στάσεις για εγγυημένο οργασμό thumbnail

5 στάσεις για εγγυημένο οργασμό

1.Ποτέ δεν θα ξαναδείτε την ιεραποστολική στάση με τον ίδιο τρόπο. Ενώ είστε ανάσκελα, βάλτε ένα μαξιλάρι κάτω από τον πισινό σας, σηκώστε τους γοφούς σας, και φέρτε τα πόδια σας πάνω από τους ώμους του συντρόφου σας. Η κίνηση αυτή επιτρέπει καλύτερη ώθηση και βαθύτερη διείσδυση, ένα προνόμιο και για τους δύο.  Τα πόδια σ’ αυτή τη θέση αυξάνουν την ευαισθησία και εντύνουν το τρίψιμο της κλειτορίδας οπότε ο οργασμός είναι σίγουρος.2.Πιθανόν έχετε δοκιμάσει όλες τις στάσεις στα τέσσερα. Αν και αυτές οι στάσεις έχουν θαυμάσια αποτελέσματα για τις γυναίκες, προκειμένουν να καταστούν πραγματικά οργασμικές, θα πρέπει να τις τροποποιήσετε λίγο. Ξαπλώστε μπρούμυτα και σηκώστε τον πισινό σας ελαφρά για να μπορεί να μπει ο σύντροφός σας ευκολότερα. Μπορεί επίσης να στηριχθεί στα χέρια του για περισσότερη βοήθεια. Αυτή η στάση παρέχει αυξημένη τριβή καθώς ο σύντροφός σας κινήται μέσα και έξω, αλλά και η κλειτορίδα σας τρίβετε απαλά από το κρεβάτι, κάνοντας τον οργανισμό έντονο και εγγυημένο.3.Όταν σε μια στάση η γυναίκα βρίσκεται από πάνω, ο οργασμός είναι εγγυημένος. Σας επιτρέπει να καθορίσετε τον ρυθμό και το βάθος της διείσδυσης. Μπορείτε επίσης να τον βάλετε να τρίβει την κλειτορίδα σας ή να τη τρίβετε στο ηβικό οστό του για την επίτευξη οργασμού. Για εκρηκτικό οργασμό μπορείτε να τοποθετήσετε τα πόδια σας ανάμεσα στου συντρόφου σας και να κάνετε τις αισθήσεις πιο έντονες.4.Σε ορισμένες περιπτώσεις μια απλή αλλαγή σκηνικού μπορεί να βοηθήσει στην επίτευξη οργασμού. Για τη στάση αυτή θα χρειαστείτε ένα τραπέζι. Ξάπλωσε στο τραπέζι με τον πισινό κοντά στην άκρη, ο σύντροφός σας μπαίνει μέσα σας ενώ στέκεται ανάμεσα στα πόδια σας, κρατώντας τους γοφούς σας. Για περισσότερη ένταση σφίξτε και ανασηκώστε τον πισινό σας, για να αυξήσετε την πυελική ένταση και τη ροή του αίματος στην περιοχή, ή βάλτε τα πόδια σου στους ώμους του.
5.Το να είσαι πρόσωπο με πρόσωπο με τον σύντροφό σου είναι σίγουρα με από τις αγαπημένες στάσεις. Έτσι έχετε τον έλεγχο στην ταχύτητα την κίνηση και την γωνία διείσδυσης. Αντί απλά να κινήστε πάνω κάτω, το οποίο μπορεί να είναι πολύ κουραστικό για σας, μπορείτε να ταλαντεύεστε μπροστά και πίσω και συχρόνως να τρίβετε την κλειτορίδα πανω στον σύνροφό σας. Επίσης αν στραφείτε προς τα πίσω θα έχετε μεγαλύτερη διέγερση και θα δώσετε στον σύντροφό σας την δυνατότητα να χαϊδέψει την κλειτορίδα σας. Επιπλέον σε αυτή τη στάση το στήθος σας είναι απόλυτα ευθυγραμμισμένο με το στόμα του συντρόφου σας, προσθέτοντας ένα επιπλέον επίπεδο στη σεξουαλική εμπειρία.


Comments

X

Αγαπητοί αναγνώστες,

Σας ενημερώνουμε ότι, η λειτουργία του online chat θα πραγματοποιείται καθημερίνα Δευτέρα με Κυριακή και ώρες 18.00-21.00.

Μέγιστη χρονική διάρκεια συνομιλίας 15 λεπτά.

Σας ευχαριστούμε πολύ για τη συμμετοχή σας μέχρι τώρα.

Με εκτίμηση,

Η ομάδα του boro.gr

Κάντε click για να αρχίσετε
X