Αρχική / Σεξ / Τα μυστικά του στοματικού έρωτα!
Τα μυστικά του στοματικού έρωτα! thumbnail

Τα μυστικά του στοματικού έρωτα!

Όσο πιο υγρά, τόσο το καλύτερο!

Όταν είσαι έτοιμη να του χαρίσεις το καλύτερο στοματικό της ζωής του, η υγρασία είναι το κλειδί. Άρχισε να γλύφεις αργά από τη βάση του πέους του μέχρι την κορυφή. Κάνε το ίδιο 2-3 φορές για να είναι υγρό όλο το πέος του. Στη συνέχεια ρούφιξε την κορυφή του πέους του ενώ συχρόνος το τρίβεις από πάνω μέχρι κάτω. Μην ξεχνάς ότι η υγρασία είναι το παν!

Η καλύτερη στάση γι’ αυτόν

Το να σε βλέπει να τον περιποιήσε εκεί κάτω, είναι ο μισός ερεθισμός γι’ αυτόν κατά τη διάρκεια του στοματικού σεξ. Οπότε εκπλήρωσε τις φαντασιώσεις του με τις παρακάτω στάσεις:


1. Ξάπλωσέ τον στο κρεβάτι, βάλε μερικά μαξιλάρια πίσω από την πλάτη του για να έχει καλύτερη οπτική επαφή.
2. Για “εναέρια” θέα, πες του να κάτσει όρθιος και γονάτισε μπροστά του!

Πειραξέ τον!

Κάνε τα πάντα εκτός από αυτό που πραγματικά θέλει. Κοίταξέ τον στα μάτια, γλύψε τα χείλη σου και πες του: “Σε θέλω μέσα στο στόμα μου”, ενώ ταυτόχρονα ξεκουμπώνεις το φερμουάρ του παντελονιού του ή ενώ κατεβάζεις το μποξεράκι του. Στη συνέχεια άναψέ τον περνώντας το πέος του ανάμεσα από το στήθος σου. Φίλησέ τον στο εσωτερικό των μηρών του μέχρι να σε παρακαλάει να τον "ανακουφίσεις".

Περιποίηση όρχεων με τα χεράκια σου


Δεν χρειάζεται να ασχολείσαι μόνο με την κορυφή του πέους του. Βάλε και τα μπαλάκια του στο πρόγραμμα. Άφησε τη γλώσσα σου να γλιστρήσει στη βουβωνική του χώρα και εστίασε απαλά και στην περιοχή των όρχεων.


Η άκρη της γλώσσας σου είναι εκείνη που θα κινήσει τα νήματα της διέγερσής του, κάτι που θα φανεί απευθείας και στη διόγκωση της στύσης του. Φυσικά, και τα χείλη σου, εξωτερικά, μπορούν να βοηθήσουν στην προσπάθεια περεταίρω διέγερσής του.


Όπως καταλαβαίνεις, ακόμα και το μασάζ στην βουβωνική χώρα ή στην περιοχή που καλύπτει το όσχεο μπορεί να του παρέχει ένα ηδονικό γαργαλητό. Ειδικά, στη μέση το όσχεο χωρίζεται από μία ινώδη μεμβράνη, στην επιφάνεια της οποίας διακρίνεται μια γραμμή σαν ραφή, η λεγόμενη οσχεϊκή ραφή. Παίξε με τα χείλη και τα δάχτυλά σου με την εν λόγω ραφή και ανέβασέ τον στα ουράνια.


Προφανώς, η ενασχόληση με τους όρχεις τους πρέπει να γίνει σε συνδυασμό και με την ενασχόληση με το πέος του. Έχε στο νου σου πως η συγκεκριμένη περιοχή μπορεί να είναι υπερευαίσθητη σε πολλούς άντρες, οπότε άσκησε όσο λιγότερη πίεση μπορεί αρχικά, ενώ συνέχισε με προσεκτικές και όχι απότομες κινήσεις που μπορούν να τον τραυματίσουν.


Προσοχή στην εμφάνιση


Κι όμως είναι σημαντική! Πιάσε τα μαλλιά σου ψηλή κοτσίδα για να μην μπλεχτούν στο στόμα ή τα χέρια σου την ώρα του σόου. Μην βάφεσαι έντονα γιατί εκείνη τη στιγμή και μέσα στην πράξη, θα μουτζουρωθείς. Φυσικά, δεν θέλεις να μοιάζεις με καρβουνιάρη. Απόφυγε τα έντονα κραγιόν που θα κάνουν το πέος του και την μουρίτσα σου να μοιάζει με κλόουν. Το ίδιο ισχύει και τα κραγιόν που δεν ξεφάβουν μεν, αλλά αφυδατώνουν τα χείλια σου, κάνοντας το στοματικό επώδυνο για εκείνον. Μια απολέπιση στα χείλη με οδοντόβουρτσα πριν το στοματικό και λίγη βαζελίνη στα χείλια, θα τον κάνουν να σε παρακαλάει για την επόμενη φορά.

Comments

X

Αγαπητοί αναγνώστες,

Σας ενημερώνουμε ότι το boro.gr προσφέρει καθημερινά (Δευτέρα-Παρασκευή) δωρεάν ψυχολογική υποστήριξη με επαγγελματίες ψυχολόγους.

Κάντε κλίκ εδώ για να συνδεθείτε και να ενημερωθείτε για τις ώρες λειτουργίας.
X