Αρχική / Σεξ / Γιατί οι Έλληνες έπαψαν να βλέπουν πορνό?
Γιατί οι Έλληνες έπαψαν να βλέπουν πορνό? thumbnail

Γιατί οι Έλληνες έπαψαν να βλέπουν πορνό?


Πάνω από 1 δις επισκέπτεται κάθε μήνα το Pornhub. Όπως καταλαβαίνεται μπορούνε να μετρήσουν ποιοι μπαίνουν περισσότερο, πότε μπαίνουν και τι βλέπουν. Απ’ ότι φαίνεται οι άνθρωποι απομακρύνονται από τα πορνό όταν συμβαίνουν μεγάλα γεγονότα, Ολυμπιακοί Αγώνες, εκλογές καταστροφές κτλ. Βγάζουν δηλαδή συμπεράσματα βασιζόμενοι στις πτώσεις στην επισκεψιμότητα της ιστοσελίδας τους, που συχνά συμπίπτει με κάποιο γεγονός. Με άλλα λόγια μπορούν να βγάλουν συμπεράσματα για την ανθρώπινη συμπεριφορά παρατηρώντας τα διαλλείματα που κάνουν κάποιοι στα πορνό.


Για παράδειγμα φαίνεται ότι η τελετή έναρξης των Ολυμπιακών Αγώνων του 2012 κίνησε αρκετά το ενδιαφέρον τον Βρετανών, αφού το 27% λιγότεροι από αυτούς επισκέφθηκαν το Pornhub. Ακόμα πιο εντυπωσιακό είναι το ότι για το ίδιο γεγονός οι Αμερικάνοι δεν έδωσαν δεκάρα και προτίμησαν να «κάνουν ένα δώρο στον εαυτό τους» , αφού η τηλεθέαση των ταινιών πορνό έμεινε σταθερή σε σχέση με την υπόλοιπη χρονιά. Αντίθετα όταν δολοφονήθηκε ο Οσάμα Μπίν Λάντεν, το 7% των Αμερικανών σήκωσε τα φερμουάρ τους.


Όταν το Ημερολόγιο των Μάγια προέβλεψε την καταστροφή του κόσμου, μερικοί αντί να βρούνε ένα ταίρι να περάσουν μαζί τους τις τελευταίες τους στιγμές, προτίμησαν να μείνουν στο άνετο σπίτι τους και επιχείρησαν την σόλο ικανοποίηση του εαυτού τους, αφού το ποσοστό των Αμερικανών που είδε πορνό εκείνο το βράδυ αυξήθηκε κατά 10%.


Αφού όμως γεγονότα όπως Ολυμπιακοί Αγώνες ή δολοφονίες είναι ικανά να μας περιορίσουν την προσωπική μας ευχαρίστηση, σίγουρα μπορεί να μας το επηρεάσει και η κρίση. Συγκεκριμένα 7% λιγότεροι Έλληνες βλέπουν πορνό από τότε που ξεκίνησε η κρίση, καθώς είτε δεν έχουν χρήματα να αποκτήσουν πρόσβαση σε πορνό, είτε είναι απασχολημένοι με άλλα. Όπως και να ‘χει η κρίση μας περιορίζει εκει. 


 


Comments

X

Αγαπητοί αναγνώστες,

Σας ενημερώνουμε ότι, η λειτουργία του online chat θα πραγματοποιείται καθημερίνα Δευτέρα με Κυριακή και ώρες 18.00-21.00.

Μέγιστη χρονική διάρκεια συνομιλίας 15 λεπτά.

Σας ευχαριστούμε πολύ για τη συμμετοχή σας μέχρι τώρα.

Με εκτίμηση,

Η ομάδα του boro.gr

Κάντε click για να αρχίσετε
X