Αρχική / Σεξ / Ζευγάρι / Εξομολόγηση: Είμαι μητέρα και έχω κρυφή σχέση με 11 χρόνια μικρότερο
Εξομολόγηση: Είμαι μητέρα και έχω κρυφή σχέση με 11 χρόνια μικρότερο   thumbnail

Εξομολόγηση: Είμαι μητέρα και έχω κρυφή σχέση με 11 χρόνια μικρότερο

Aναγνώστριά μας ρωτά: 


Εχω μια σχεση περιπου εδω κ δυο χρόνια με τον Νικόλα ο οποίος είναι κατά 11 χρόνια μικρότερός μου είμαι χωρισμένη με ενα παιδί 12 ετών. Μεταξύ μας είχαμε τέλεια επικοινωνία σεβασμό κ αγάπη μεχρι που οι γύρω μας δεν μας ηθελαν μαζί με αποτέλεσμα να εχουμε κρυφή σχέση κ αυτό να μας προκαλεί τσακωμούς προσπαθησαμε να διακοψουμε αλλα δεν θελουμε να φύγει κατά βάθος ο ένας απο τον άλλο.


Αγαπητή αναγνώστρια. Στο ερώτημά σας απάντησε η ψυχολόγος Έρα Μουλάκη Μιας και λένε ότι είναι 2 χρόνια μαζί φαίνεται ότι γνωρίζουν ο ένας τον άλλο και έχουν εμπιστοσύνη. Το ότι οι υπόλοιποι δεν συμφωνούν αν και δεν μας δίνει πολλές πληροφορίες όσον αφορά τα αίτια της διαφωνίας σημαίνει ότι ίσως ήρθε η στιγμή να τολμήσουν να δηλώσουν και προς τα έξω τη δική τους απόφαση και να μην αφήσει να καθορίζουν τη ζωή τους οι επιλογές των άλλων.


Καμιά φορά η δυσκολία να δηλώσουμε τα πράγματα ή να προχωρήσουμε μπορεί να αφορά τη δική μας δυσκολία αφορά τους φόβους μας που δεν τολμάμε να τους ομολογήσουμε. Μπορεί να έχει να κάνει με το φόβο της αναγνώστριας όσον αφορά την αντίδραση των δικών της ανθρώπων, του παιδιού της. Στη ζωή μας όμως ο καθένας οφείλει κάποια στιγμή να ζυγίσει τα πράγματα και να πάρει μια απόφαση για το μέλλον του.


Η σχέση αυτή φαίνεται πώς έχει κλείσει έναν κύκλο και φαίνεται να έχει προβλήματα γιατί πρέπει να προχωρήσει σε ένα επόμενο στάδιο, να εξελιχθεί. Δεν μας δίνει πολλές πληροφορίες η αναγνώστρια. Γιατί να μην είναι μαζί δυο άνθρωποι που έχουν δοκιμαστεί δυο χρόνια; Ίσως αυτό που θα έπρεπε να αναρωτηθούν και οι δυο είναι το τι είναι εκείνο που τον εμποδίζει να προχωρήσει. Η κάθε πλευρά ίσως χρειάζεται να κάνει μια δουλειά με τον εαυτό της, να σκεφτεί δηλαδή που βρίσκεται η δυσκολία. Ας σκεφτεί η ίδια: Θέλει να παραμείνει στη σχέση; Δικαιούται η ίδια μια σχέση ενώ είναι μητέρα; Θέλει να έχει μόνο έναν ρόλο στη ζωή της το ρόλο της μητέρας; Πρέπει να αναζητήσει τις δικές της ισορροπίες.  

Comments

X

Αγαπητοί αναγνώστες,

Σας ενημερώνουμε ότι, η λειτουργία του online chat θα πραγματοποιείται καθημερίνα Δευτέρα με Κυριακή και ώρες 18.00-21.00.

Μέγιστη χρονική διάρκεια συνομιλίας 15 λεπτά.

Σας ευχαριστούμε πολύ για τη συμμετοχή σας μέχρι τώρα.

Με εκτίμηση,

Η ομάδα του boro.gr

Κάντε click για να αρχίσετε
X