Αρχική / Σεξ / Ζευγάρι / Tι πρέπει να έχει ο άνδρας για να τον ερωτευθεί μια γυναίκα;
Tι πρέπει να έχει ο άνδρας για να τον ερωτευθεί μια γυναίκα;  thumbnail

Tι πρέπει να έχει ο άνδρας για να τον ερωτευθεί μια γυναίκα;

Αναγνώστης μας ρωτά:


Μου αρεσει μια κοπέλα πώς θα την κάνω να με ερωτευτεί;


Αγαπητέ αναγνώστη. Στο ερώτημά σας απαντά η Δρ. Μαρία Φωτιάδου


Life Coach/Ψυχολόγος. Ερευνήτρια, Ομιλήτρια.


BSc (Hons) Ψυχολογία, MSc, PhD Θετική Ψυχολογία & Ψυχολογία Υγείας, Coventry University, UK.


 


 


Το πρώτο πράγμα που ελκύει κάποιον είναι  η εξωτερική εμφάνιση αλλά μετά τα πρώτα δευτερόλεπτα αυτό που εκπέμπει το άτομο παίζει μεγαλύτερο και το πιο σημαντικό ρόλο για να κάνει μια γυναίκα να ερωτευτεί και να αποφασίσει να μπει σε μια σχέση. Πιο συγκεκριμένα, αυτό που κάνει ένα άτομο ελκυστικό στους άλλους είναι όταν αυτό εκπέμπει αυτοπεποίθηση, και έχει θετική και ευχάριστη διάθεση. 


Οι γυναίκες έχει βρεθεί ότι ψάχνουν σε έναν άντρα χαρακτηριστικά όπως η αυτοπεποίθεση, το χιούμορ, τη σιγουριά που εκπέμπει το άτομο για τον εαυτό του, τα ενδιαφέροντα που έχει και κατα πόσο είναι κοινά με αυτά που έχουν οι ίδιες, αυτά θα μπορούσαν να είναι η εργασία, τα μέρη που συχνάζει, χόμπυ, μουσική, και το πόσο έμπιστο και σταθερό φαίνεται στις κινήσεις του. 


Δείξε το ενδιαφέρον σου στην κοπέλα με μετρημένες κινήσεις, με το να είσαι ευχάριστος και δημιουργικός στις συζητήσεις που κάνεις. Ρώτησέ την για τη ζωή της, για τα ενδιαφέροντά της και δείξε πραγματικό ενδιαφέρον για όσα έχει να σου πει. 

Σκέψου τι είναι αυτό που σε κάνει ξεχωριστό από τους άλλους και ιδανικό για τη συγκεκριμένη κοπέλα και χρησιμοποίησε αυτα τα δυνατά σου σημεία. Τέλος, ένα όμορφο χαμόγελο έχει βρεθεί ότι κάνει το κάθε άτομο περισσότερο ελκυστικό από τους άλλους. 

Comments

X

Αγαπητοί αναγνώστες,

Σας ενημερώνουμε ότι, η λειτουργία του online chat θα πραγματοποιείται καθημερίνα Δευτέρα με Κυριακή και ώρες 18.00-21.00.

Μέγιστη χρονική διάρκεια συνομιλίας 15 λεπτά.

Σας ευχαριστούμε πολύ για τη συμμετοχή σας μέχρι τώρα.

Με εκτίμηση,

Η ομάδα του boro.gr

Κάντε click για να αρχίσετε
X