Αρχική / Σεξ / Άνδρας / Είναι λάθος να προσποιείσαι οργασμό για να μην τον πληγώσεις;
Είναι λάθος να προσποιείσαι οργασμό για να μην τον πληγώσεις;  thumbnail

Είναι λάθος να προσποιείσαι οργασμό για να μην τον πληγώσεις;

Άνδρες και γυναίκες υποκρίνονται οργασμό!


Σύμφωνα με νέα διαδικτυακή έρευνα στις ΗΠΑ, το Ηνωμένο Βασίλειο και την Αυστραλία,  σε 50.000 άτομα, πάνω από το ¼  των γυναικών προσποιείται οργασμό κατά την διάρκεια της σεξουαλικής επαφής!


Η μελέτη διαπίστωσε ότι  54% των γυναικών έχει προσποιηθεί τουλάχιστον μία φορά, ενώ το 26% προσποιείται οργασμό κάθε φορά που κάνει σεξ. Ο «ψεύτικος οργασμός» δεν βρίσκει σύμφωνες όλες τις γυναίκες με το 30% των ερωτηθέντων να το θεωρεί «λάθος».


Ωστόσο η προσποίηση του οργασμού δεν είναι γυναικείο προνόμιο. Σύμφωνα με την παρούσα μελέτη πάνω από το ¼ των ανδρών έχει προσποιηθεί τουλάχιστον μία φορά! Πιο συγκεκριμένα το 34% των ανδρών παραδέχεται ότι έχει προσποιηθεί οργασμό για να μην πληγώσει την σύντροφό του! Πρόκειται για μια σημαντική αύξηση σε σύγκριση με παρόμοια διαδικτυακή έρευνα που πραγματοποιήθηκε το 2010, στην οποία μόνο το 17% των ανδρών παραδέχτηκε ότι προσποιείται.


Άλλη μία διαπίστωση της διαδικτυακής έρευνας είναι ότι η σεξουαλική ζωή, ανδρών και γυναικών «περνάει κρίση», με το 25% των γυναικών να υποστηρίζουν ότι δεν είναι ικανοποιημένες με την ποιότητα της σεξουαλικής τους ζωής και το 27% να μην έχει καθόλου ερωτικές συνευρέσεις. Όσον αφορά τους άνδρες το 40% δήλωσε «κάπως ικανοποιημένο» από την σεξουαλική του ζωή αλλά υπάρχει «περιθώριο για βελτίωση», ενώ το 22% απείχε από το σεξ!


Οι ερευνητές «είδαν και πίσω από το σεξ» και ανακάλυψαν μερικές ενδιαφέρουσες στάσεις απέναντι στις σχέσεις.


Η αύξηση του βάρους αποδείχθηκε ότι είναι ένα σημαντικό ζήτημα. Ενώ το 67% των γυναικών θα παρέμενε με τον σύντροφό του αν έπαιρνε παραπανίσια κιλά, πάνω από το 50% των ανδρών θα χώριζε την σύντροφό του!


Το 1/3  των γυναικών παραδέχτηκε ότι κοιτάζει το κινητό ή το μαιλ του «έτερον του ήμισυ» , ως «μέσο ελέγχου» πάνω στον σύντροφό του, ενώ πάνω από το 50% των ανδρών ομολόγησε ότι έχει πει ψέματα για των αριθμό των σεξουαλικών του συντρόφων.


Τέλος «καταρρίπτεται» ο μύθος που θέλει την γυναίκα να ανυπομονεί να ανέβει τα σκαλιά της εκκλησίας… Αντίθετα, λοιπόν, με το ότι στερεοτυπικά ισχύει, μόνο το 44% των γυναικών τίθεται υπέρ του γάμου, ποσοστό που στους άνδρες φτάνει το 70%!!


 


 


 


 


 


 


 

X

Αγαπητοί αναγνώστες,

Σας ενημερώνουμε ότι, η λειτουργία του online chat θα πραγματοποιείται καθημερίνα Δευτέρα με Κυριακή και ώρες 18.00-21.00.

Μέγιστη χρονική διάρκεια συνομιλίας 15 λεπτά.

Σας ευχαριστούμε πολύ για τη συμμετοχή σας μέχρι τώρα.

Με εκτίμηση,

Η ομάδα του boro.gr

Κάντε click για να αρχίσετε
X