Αρχική / Σεξ / Ζευγάρι / Πώς θα καταλάβω αν με έχει ερωτευτεί;
Πώς θα καταλάβω αν με έχει ερωτευτεί;  thumbnail

Aγγελική, αναγνώστρια του boro.gr

Πώς θα καταλάβω αν με έχει ερωτευτεί;

Αναννώστρια μας ρωτά: 


Καλησπέρα Το πρόβλημά μου είναι ερωτικού είδους και χρειάζομαι τη βοήθειά σας Λοιπον ένα αγόρι του άλλου τμήματος από το σχολείο μου πηγαινω σχολειο είναι πολύ όμορφο για τις δικές μου προτιμήσεις έξυπνο γυμνασμένο και πολύ καλό Πριν από περίπου 25 μήνες δεθήκαμε κάπως σαν φίλοι Ημασταν μαζί σε παρέες μιλούσαμε κλπ Δεν δεθήκαμε όμως από την αρχή Πάει ένας μήνας που γίναμε κάτι σαν φίλοι Όμως με κοιτάζει γελάμε πάρα πολύ μιλάμε κλπ γι αυτό και λέω κάτι σαν φίλοι Από αυτή τη βδομάδα όμως αρχίζει και βαριέται λιγάκι τις συζητήσεις της παρέας αυτά που κάνουμε στην παρέα και απομακρύνεται χωρίς δυσκολία και στενοχώρια Όταν εννοώ παρέας εννοώ τα δύο τμήματα γιατί το αγόρι αυτό είναι από το άλλο τμήμα Τον ήξερα εμφανισιακά μα ποτέ δεν είχα σκεφτεί έτσι όπως τώρα Τον αγαπώ πολύ και αυτή η συμπάθεια έχει αρχίσει εδώ και ένα μήνα μα τα συναισθήματα μου για αυτόν φουντώνουν πιο πολύ τον τελευταίο καιρό Δεν ξέρω τι νιώθει και ΑΝ νιώθει για μένα ή αν με βλέπει μονό κάτι σαν φίλη Πιστεύω μόνο πως και αυτός κάτι νιώθει Όταν φεύγει από την παρέα χάνω το κέφι μουτην ενέργειά μουαπογοητεύομαι Πώς να σιγουρευτώ Τι να κάνω Ποια να είναι η συμπεριφορά μου απέναντι του; 


Στο ερώτημά σας απαντά ο ψυχολόγος Παναγιώτης Μυλωνάς. 

Αγαπητή αναγνώστρια,


 


Γράφετε ότι ήρθατε πιο κοντά εδώ και ένα μήνα και απολαμβάνει ο ένας την παρέα του άλλου. Είσαστε στην αρχή μιας πιο ουσιαστικής γνωριμίας μαζί του. Μου προκαλεί το ενδιαφέρον η βιασύνη σας και ότι δεν σας είναι αρκετό ότι περνάτε χρόνο μαζί αλλά θέλετε να μάθετε τι νιώθει για σας. Ειναι δύσκολος ο φόβος μιας απόρριψης και ίσως δεν είσαστε έτοιμη για αυτή τη πιθανότητα και θέλετε να σιγουρευτείτε πρώτα. Μιά σχέση για να εξελιχθεί από γνωριμία σε φιλία ή σε ερωτικό δεσμό χρειάζεται αρκετός καιρός. Δείξτε κάποια περισσότερη προσοχή, ενδιαφερθείτε να μάθετε για αυτόν, συζητήστε μαζί του, ανοιχτείτε για τα ενδιαφέροντα σας, τις ανησυχίες σας, τις σκέψεις σας, τη ζωή σας.  


Περιγράφετε μια αβεβαιότητα για το πως νιώθει αυτός για σας αλλά αναρωτιέμαι αν και εσείς έχετε μια παρόμοια αβεβαιότητα για τα δικά σας συναισθήματα. Γράφετε πόσο πολύ σας επηρεάζει η απουσία του.  Ίσως σας έχει πειράξει η ευκολία με την οποία απομακρύνεται από τη παρέα σας και αυτό σας έκανε να προβληματιστείτε για το τι νιώθει για σας.


Μιλήστε στους φίλους του αν θέλετε να μάθετε αν σας συμπαθεί ή αν ρωτούσε για σας. Ρωτήστε τους δικούς σας φίλους, αφού είστε σε μια κοινή παρέα ίσως έχουν προσέξει αυτοί τη συμπεριφορά του και μπορούν να σας συμβουλέψουν. Όλες αυτές οι κινήσεις θα σας δώσουν μια ιδέα αλλά δεν μπορούν να σας δώσουν τη βεβαιότητα που ζητάτε και αναρωτιέμαι αν είναι θέμα αυτοπεποίθησης δικής σας. Είναι δύσκολο να έιμαστε τολμηροί στα ερωτικά θέματα αλλά η απόρριψη είναι πάντα ένα ενδεχόμενο που δεν πρέπει να μας τρομάζει.


 


 


 


 


 


 


 

X

Αγαπητοί αναγνώστες,

Σας ενημερώνουμε ότι, η λειτουργία του online chat θα πραγματοποιείται καθημερίνα Δευτέρα με Κυριακή και ώρες 18.00-21.00.

Μέγιστη χρονική διάρκεια συνομιλίας 15 λεπτά.

Σας ευχαριστούμε πολύ για τη συμμετοχή σας μέχρι τώρα.

Με εκτίμηση,

Η ομάδα του boro.gr

Κάντε click για να αρχίσετε
X