Σπιτικό Παγωτό με “Caprice” ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΥ

<p><span style="font-size: small;"><strong>ΥΛΙΚΑ</strong></span></p>
<ul>
<li><span style="font-size: small;">550ml πλήρες γάλα</span></li>
<li><span style="font-size: small;">3 βανίλιες σκόνη ή φυσική</span></li>
<li><span style="font-size: small;">4 κρόκοι</span></li>
<li><span style="font-size: small;">90γρ. ζάχαρη άχνη</span></li>
<li><span style="font-size: small;">10 βατόμουρα</span></li>
<li><span style="font-size: small;">1 συσκευασία Caprice ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΥ 135γρ.</span></li>
</ul>
<h3 class="execution"> </h3>
<h3 class="execution"><span style="font-size: small;">ΕΚΤΕΛΕΣΗ ΣΥΝΤΑΓΗΣ</span></h3>
<ol>
<li class="active">
<p><span style="font-size: small;">Ανακατεύουμε τις βανίλιες με τους κρόκους και τα 70γρ. ζάχαρης άχνης σε μίξερ μέχρι να ασπρίσουν.</span></p>
</li>
<li>
<p><span style="font-size: small;">Εν τω μεταξύ έχουμε τοποθετήσει σε κατσαρόλα το γάλα με την υπόλοιπη ζάχαρη άχνη. Μόλις βράσουν ρίχνουμε και το μείγμα με τα αυγά προσεκτικά.</span></p>
</li>
<li>
<p><span style="font-size: small;">Ανακατεύουμε μέχρι να πήξει το μείγμα μας και βγάζουμε από τη φωτιά.</span></p>
</li>
<li>
<p><span style="font-size: small;">Τοποθετούμε τα βατόμουρα σε χοντρά κομμάτια και τα Caprice ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΥ.</span></p>
</li>
<li>
<p><span style="font-size: small;">Αφήνουμε να κρυώσει και τοποθετούμε στην κατάψυξη για περίπου 4 ώρες.</span></p>
</li>
</ol>

Σχετικά άρθρα