Είναι φυσιολογικό αν το αγόρι μου δεν ζηλεύει; thumbnail

Είναι φυσιολογικό αν το αγόρι μου δεν ζηλεύει;

Είναι καλύτερα να είσαι με ένα αγόρι που δεν ζηλέυει τίποτα παράμε κάποιον που ζηλεύει τα ΠΑΝΤΑ. Ακόμα χειρότερα είναι τα πράγματα όταν αυτός που σου αρέσει ζηλεύει πριν καν τα φτιάξετε. Παράλληλα υπάρχουν και κορίτσιαπου ζηλεύουν υπερβολικά την όποια προσοχη μπορεί να δείξει το αγόρι τους σε ένα άλλο κορίτσι. Όλοι αυτοί οι τύποι ζήλιας είναι πολύ δύσκολο να αντομετωπιστούν και πολύ πιο καταστροφικοί, από την έλλειψη ζήλειας που μπορεί να δείχνει το αγόρι σου.


Στην πραγματικότητα η έλλειψη ζήλειας δείχνει ότι έχεις μια υγιή σχέση. Σημαίνει πως το αγόρι σου σε εμπιστεύεται και αυτό είναι σπουδαίο. Έχει πίστη σε εσένα, στον χαρακτήρα σου και στη δύναμη που έχει ο δεσμός σας. Είναι εύκολο να παρερμηνεύσεις αυτή την κατάσταση και να νομίζεις ότι σημαίνει πως δεν ενδιαφέρεται και δεν νοιάζεται για εσένα, αλλά είναι πιο πιθανό να σημαίνει πως το αγόρι σου νιώθει ασφάλεια και πως είναι αρκετά ώριμος ώστε να ξέρει πωςόταν του λες πως θέλεις να είσαι μόνο μαζί του, ότι το εννοείς κιόλας. Αυτό μπορεί να βελτιώσει ακόμη περισσότερο τη σχέση σας


Οπότε ναι, είναι απόλυτα φυσιολογικό να μην ζηλεύει πολύ το αγόρι σου, σε σχέση με το που πας και τι κάνεις. Σίγουρα θα ήταν ανησυχητικό αν δεν τον ένοιαζε αν φιλούσες έναν άγνωστο στο σούπερ μάρκετ. Αλλά αν δεν του έχεις δώσει ποτέ αφορμή να ανησυχεί, γιατί να το κάνει; Κάθε υγιής σχέχη χτίζεται με θεμέλια την εμπιστοσύνη και την κατανόηση.

[fbcomments]
X

Αγαπητοί αναγνώστες,

Σας ενημερώνουμε ότι το boro.gr προσφέρει καθημερινά (Δευτέρα-Παρασκευή) δωρεάν ψυχολογική υποστήριξη με επαγγελματίες ψυχολόγους.

Κάντε κλίκ εδώ για να συνδεθείτε και να ενημερωθείτε για τις ώρες λειτουργίας.
X