Έχω κάποια κιλά παραπάνω. Το σώμα μου δεν θα αρέσει ποτέ σε κάποιο αγόρι;  thumbnail

Έχω κάποια κιλά παραπάνω. Το σώμα μου δεν θα αρέσει ποτέ σε κάποιο αγόρι;

Πάντα θα υπάρχουν άντρες που θα τους αρέσουν περισσότερο οι πολύ αδύνατες ή μικροσκοπικές γυναίκες, τα skinny κορίτσια. Αλλά δεν ισχύει αυτό για όλους φυσικά. Πολλοί είναι εκείνοι που προτιμούν μια φιγούρα που θυμίζει περισσότερο κλεψύδρα, σαν την Scarlet Johannsen ή την Beyonce. Όμως να έχεις στο μυαλό σου πως το «ιδανικό» σώμα διαρκώς αλλάζει ανάλογα με την κουλτούρα της εποχής. Θυμήσου το ζουμερό σώμα των πιν απ στα 50s ή τα κοκαλιάρικα μοντέλα των 90ς. Δεν θα βρεις αυτούς τους σωματότυπους στις σημερινές πασαρέλες. 
Πλέον η ζυγαριά γέρνει προς τις γυναίκες με καμπύλες. Μπορεί κάποιοι οίκοι μόδας να μην επιλέγουν λίγο πιο ζουμερά μοντέλα, αλλά οι 
άνδρες δείχνουν πια ξεκάθαρα την προτίμησή τους. 
Η πλειοψηφία των ανδρών μπορεί να μην ψάχνει για κορίτσια με παραπάνω κιλάκια, αλλά όπως υπάρχουν και άνδρες που θέλουν τη γυναίκα με παραπάνω πιασίματα, υπάρχουν και εκείνοι που ναι θα κοιτάξουν το σώμα μιας γυναίκας, αλλά δεν θα είναι αυτό που θα ερωτευθούν.
Αν νιώθεις καλά με τον 
εαυτό σου, όσα αν είναι να κιλά σου, λίγα ή πολλά, ο κατάλληλος για εσένα θα βρεθεί. Και να ξέρεις αυτός δεν θα έρθει μόνο λόγω της αυτοπεποίθησής σου αλλά του ποια είσαι στα αλήθεια, με τα λίγα κιλά παραπάνω ή παρακάτω που μπορεί να έχεις. 

[fbcomments]
X

Αγαπητοί αναγνώστες,

Σας ενημερώνουμε ότι το boro.gr προσφέρει καθημερινά (Δευτέρα-Παρασκευή) δωρεάν ψυχολογική υποστήριξη με επαγγελματίες ψυχολόγους.

Κάντε κλίκ εδώ για να συνδεθείτε και να ενημερωθείτε για τις ώρες λειτουργίας.
X