5 τρόποι για να εκπλήξεις ευχάριστα τη μαμά σου τη γιορτή της μητέρας  thumbnail

5 τρόποι για να εκπλήξεις ευχάριστα τη μαμά σου τη γιορτή της μητέρας

Την Κυριακή οι μαμά σου γιορτάζει κι εσύ δεν έχεις ιδέα τι να κάνεις και δεν έχεις και πολλά χρήματα στη διάθεσή σου; Δεν υπάρχει κανένας λόγος να ανησυχείς μιας και μπορείς να δείξεις την αγάπη σου, που είναι δεδομένη, με τρόπους όπως τους παρακάτω, που δεν έχουν σχεδόν καθόλου κόστος. Άλλωστε το πιο σημαντικό πράγμα είναι να της δείξεις πόσο τη σκέφτεσαι και πόσο πολύ την αγαπάς. 


1. Δώστης μια αγκαλιά Θυμάσαι πότε ήταν η τελευταία φορά που την αγκάλιασες και της είπες ότι την αγαπάς πολύ και την ευχαριστείς για όλα όσα έχει κάνει για εσένα; Είναι ευκαιρία λοιπόν να το κάνεις! 


2. Λουλούδια Και σε αυτή την περίπτωση δεν είναι ανάγκη να σηκώσεις όλο το ανθοπωλείο. Ούτε είναι ανάγκη καν να πας σε ανθοπωλείο. Αν είσαι τυχερή και έχεις κοντά σου κάποιο πάρκο ή δασάκι, κόψε μερικά λουλούδια από εκεί. 


3. Κορνίζα ή κολάζ με φωτογραφίες 
Αν ψάξεις καλά θα βρεις και έτοιμες κορνίζες που έχουν διάφορες θέσεις για φωτογραφίες. Αλλά ακόμα κι αν δεν καταφέρεις να βρεις αυτή την ιδανική κορνίζα, μάζεψε ορισμένες φωτογραφίες δικές σου ή που είστε μαζί με τη μαμά σου ή και όλη η οικογένεια και κάνε μια σύνθεση με μικρές φωτογραφίες. Το αποτέλεσμα θα την εκπλήξει ευχάριστα και θα το θυμάται σίγουρα για αρκετό καιρό. Και θα τη μείνει και διακοσμητικό για το σπίτι. 


4. Ένα βραχιολάκι ή κολιέ που θα έχεις φτιάξει μόνη σου. Aν ειδικά πιάνουν τα χέρια σου, γιατί να μην της δωρίσεις κάτι που θα το έχει και θα σε θυμάται; Δες πώς θα φτιάξεις τα πιο ωραία βραχιολάκια εδώ


5. Μαγείρεψέ της ή φτιάξε ένα γλυκό Όχι μόνο θα φάει κάτι από τα χεράκια σου, αλλά θα δείξεις πόσο υπεύθυνη είσαι! Όπως και να έχει, θα περάσετε τέλεια. 

[fbcomments]
X

Αγαπητοί αναγνώστες,

Σας ενημερώνουμε ότι το boro.gr προσφέρει καθημερινά (Δευτέρα-Παρασκευή) δωρεάν ψυχολογική υποστήριξη με επαγγελματίες ψυχολόγους.

Κάντε κλίκ εδώ για να συνδεθείτε και να ενημερωθείτε για τις ώρες λειτουργίας.
X