Έκοψες τα μαλλιά σου κοντά και το μετάνιωσες; Τότε διάβασε αυτό!  thumbnail
Υπάρχουν φορές που παίρνεις την απόφαση να κόψεις κοντά τα μαλλιά σου και δεν το μετανιώνεις. Είναι όμως και οι περιπτώσεις σαν τις παρακάτω που θέλεις επειγόντως πίσω τα μακριά σου μαλλιά, γιατί το κοντό μαλλί τελικά σου προκαλέι περισσότερα προβλήματα απ' ότι περίμενες. Tαυτίζεσαι;

Έκοψες τα μαλλιά σου κοντά και το μετάνιωσες; Τότε διάβασε αυτό!

Υπάρχουν φορές που παίρνεις την απόφαση να κόψεις κοντά τα μαλλιά σου και δεν το μετανιώνεις. Είναι όμως και οι περιπτώσεις σαν τις παρακάτω που θέλεις επειγόντως πίσω τα μακριά σου μαλλιά, γιατί το κοντό μαλλί τελικά σου προκαλέι περισσότερα προβλήματα απ' ότι περίμενες. Ταυτίζεσαι;


1. Όταν πιάνεις τα μαλλιά σου και μια μικρή τούφα έξεχει και δεν μπορείς να την μαζέψεις και μαζεύει πάντα τον ιδρώτα κατά τη διάρκεια της γυμναστικής. 2. Το ότι μοιάζεις σαν… βρεγμένο παπί ή γατί μόλις βγεις από το μπάνιο! 3. Όταν προσπαθείς να πιάσεις τα μαλλιά σου σε μια αλογοουρά αλλά απλώς δεν γίνεται! 4. Φοράς όλο και πιο συχνά καπέλα γιατί σου δίνουν στιλ.


Ή απλώς θέλεις να κρύψεις τα μαλλιά σου γιατί θέλεις πίσω την πλούσια κόμμη σου 


5. Όταν συνειδητοποιείς ότι το στήθος σου δείχνει λίγο μεγαλύτερο ή τελος πάντων τραβάει περισσότερο την προσοχή. Όχι ότι είναι πρόβλημα, αλλά κάποιες φορές, θα ήθελες να τα… κρύψεις κάπως. 


6. Αποφεύγεις τους καθρέφτες τους πρώτους μήνες που έχεις κοντά μαλλιά 7. Τα τσιμπιδάκια δεν δείχνουν πάντα σικ και τέλεια. 


Αναφέρομαι στις περιπτώσεις που θέλεις να πιάσεις τα μαλλιά σου και να στερεώσεις τα τουφάκια που πετάγονται. 

[fbcomments]
X

Αγαπητοί αναγνώστες,

Σας ενημερώνουμε ότι το boro.gr προσφέρει καθημερινά (Δευτέρα-Παρασκευή) δωρεάν ψυχολογική υποστήριξη με επαγγελματίες ψυχολόγους.

Κάντε κλίκ εδώ για να συνδεθείτε και να ενημερωθείτε για τις ώρες λειτουργίας.
X