Σεξ: Τι να κάνεις αν ο φίλος σου έχει μικρό πέος

Η γυναίκα πρέπει να εκφράζει τις αμφιβολίες της για το μέγεθος του πέους του συντρόφου της;

Η σεξουαλική συμπεριφορά του άντρα συνήθως καθορίζεται σε μεγάλο βαθμό από τη γυναίκα, από την οποία ο άντρας ζητάει επιβεβαίωση. Χωρίς λοιπόν να γίνεται αντιληπτό, η ευθύνη των γυναικών είναι πολυ έντονη στη συντήρηση και ενίσχυση τέτοιου είδους αμφιβολιών στον άντρα.

Εύκολα καταλαβαίνει κανείς τον αρνητικό ρόλο της γυναίκας που θα εκφράσει αβασάνιστα αμφιβολίες και υποψίες, πολλές φορές καλοπροαίρετες αλλά πάντα τραυματικές για τον άντρα.

Ποια είναι τα αίτια της παραπληροφόρησης του όντρα για το μέγεθος του πέους;

Οι φωτογροφίες ή οι ταινίες πορνό δημιουργούν λανθασμένη οπτική αντίληψη του πέους. Ο φακός πετυχαίνει ένα σημαντικό βαθμό μεγέθυνσης της εικόνας και σε συνδυασμό με την παρουσίαση του πέους σε πρώτο πλάνο. χωρίς μέτρο σύγκρισης και αναφοράς στο χώρο, δίνει μια αίσθηση μεγαλύτερου από την πραγματικότητα.

Το μέγεθος του πέους μπορεί να αυξηθεί;

Υπάρχουν εγχειρήσεις που αυξάνουν το μέγεθος του πέους κατά 2-3 εκατοστά. Η διάμετρος του πέους μπορεί επίσης να αυξηθεί κατά ένα μικρό ποσοστό.

Καλό είναι όμως οι εγχειρήσεις αυτές να γίνονται μόνο σε άντρες που έχουν παθολογικά μικρό πέος, γιατί αποτελούν αρκετά σοβαρές επεμβάσεις με δυνητικά σημαντικές επιπλοκές.

Σχετικά άρθρα