6 σημάδια που φωνάζουν ότι θέλεις κούρεμα  thumbnail

6 σημάδια που φωνάζουν ότι θέλεις κούρεμα

Τα έχουμε ξαναπει, δεν είναι εποχή για σπατάλες. Πολλές από εμάς ήδη κάνουμε μόνο τα απαραίτητα για την ομορφιά μας. Μέσα σε αυτά τα απαραίτητα φυσικά δεν είναι και το καθιερωμένο κούρεμα κάθε σχεδόν δύο μήνες. Αυτό βέβαια σημαίνει πως τα μαλλιά μας δεν είναι τόσο υγιή. Αν όμως έχεις παρατηρήσει πολλή ψαλίδα ή κάποιο άλλο από τα παρακάτω σημάδια, μάλλον ήρθε η ώρα να κλείσεις ένα ραντεβού με το κομμωτήριο. 


1. Έχεις πολλή ψαλίδα 


Αυτό δεν είναι και ένα σημάδι που θέλει και εξαιρετική παρατήρηση ή ανάλυση. Η ψαλίδα μπορεί να εμφανιστεί ακόμα κι ένα μήνα μετά το κούρεμα σου ειδικά αν χρησιμοποιείς συχνά πιστολάκι ή ισιωτικό. Μπορείς να τη δεις εύκολα αν κοιτάξεις τα μαλλιά σου προς τα κάτω και παρατηρήσεις διχρωμίες ή ανομοιομορφία στο μάκρος. Αν από την άλλη δεν είναι τόσο εμφανής, προσπάθησε να στριφογυρίσεις μια τούφα και παρατήρησε αν πετάγονται μικρά τουφάκια. Αν έχεις ψαλίδα, τότε είναι που θα φανεί στα σίγουρα. 


2. Τα μαλλιά σου μπερδεύονται γρήγορα 


Όσο condiotioner κι αν τους βάλεις ή μάκσα μαλλιών τα μαλλιά σου συνεχίζουν να μπλέκονται; Η ψαλίδα μπορεί ακόμα να δημιουργήσει κόμπους στα μαλλιά σου με αποτέλεσμα να γίνονται… κουβάρι ακόμα πιο εύκολα. Οπότε αν δεις περισασότερους κόμπους απ' ότι συνήθως, ξέρεις τι πρέπει να κάνεις. 


3. Έχεις αφέλειες 


Είναι ίσως το κούρεμα που χρειάζεται κομμωτήριο πιο συχνά. Παρόλα αυτά, μπορείς να περιμένεις να μεγαλώσουν και να δοκιμάσεις να τις κρύψεις με τα κατάλληλα χτενίσματα ή να ακολουθήσεις αυτές τις συμβουλές για τέλειες αφέλειες κάθε μέρα.


4. Τα έχεις πάντα πιασμένα ψηλά


Αυτό σημαίνει είτε ότι βαριέσαι να ασχοληθείς, είτε δε σου αρέσουν όπως δείχνουν κάτω είτε δεν κάθονται όποιο styling κι αν δοκιμάσεις. Και ξέρεις τι άλλο σημαίνει; Ότι ήρθε η ώρα να κουρευτείς!


5. Δεν μπορείς να τους δώσεις όγκο


Αν τα μαλλιά σου δείχνουν φλατ και δεν μπορούν να δείξουν πυκνά ούτε με λακ και κρεπάρισμα, μάλλον χρειάζονται μια ανανέωση. Ο λόγος είναι απλός: έχουν χάσει τη φόρμα τους και μεγάλο κομμάτι από την υγεία τους.


6. Έχουν περιέργο σχήμα


Αν έχεις σγουρό προς σπαστό μαλλί, η μια τούφα κάθεται σαν μπούκλα και η άλλη ίσια. Αν έχεις ίσια μαλλιά, θα δείχνουν πιο φλατ από ποτέ. Όποια κι αν είναι η περίπτωση, τα μαλλιά σου φωνάζουν ότι θέλουν μια ανανέωση. Μη τους τη στερείς άλλο λοιπόν. 


 

[fbcomments]
X

Αγαπητοί αναγνώστες,

Σας ενημερώνουμε ότι το boro.gr προσφέρει καθημερινά (Δευτέρα-Παρασκευή) δωρεάν ψυχολογική υποστήριξη με επαγγελματίες ψυχολόγους.

Κάντε κλίκ εδώ για να συνδεθείτε και να ενημερωθείτε για τις ώρες λειτουργίας.
X