Τι δεν πρέπει να μοιράζεσαι ποτέ με τις φίλες σου για τη σχέση με τον καλό σου thumbnail
Στους δυο ο τρίτος δε χωρεί

Τι δεν πρέπει να μοιράζεσαι ποτέ με τις φίλες σου για τη σχέση με τον καλό σου

Μοιράζεσαι τα πάντα με την κολλητή σου φίλη; Είστε σαν αδερφές και την εμπιστεύεσαι τυφλά; Είναι πολύ όμορφο να έχεις μια τόσο καλή φίλη, όμως κάποια πράγματα είναι καλό και ασφαλές να τα κρατάς για τον εαυτό σου, ειδικά σε ό,τι αφορά λεπτομέρειες της σχέσης σου με το αγόρι σου. 


Τι δεν πρέπει να μοιράζεσαι με τις φίλες σου: 


Αποτέλεσμα εικόνας για φιλες μυστικά


 1. Ζητήματα που σε εκνευρίζουν αλλά δεν έχεις συζητήσει ακόμα με το φίλο σου


Αν αρχίσεις να κάνεις παράπονο για συμπεριφορές και παραλείψεις του καλού σου στη φίλη σου, χωρίς πρώτα να το έχεις συζητήσει μαζί του, ρισκάρεις να δημιουργήσεις μεγαλύτερα προβλήματα στη σχέση σου. Η φίλη σου θα ακούσει μόνο τη δική σου πλευρά κι όπως είναι φυσικό θα πάρει το μέρος σου, αλλά δε θα είναι καθόλου αντικειμενική διότι θα πληροφορηθεί τη μια πλευρά του θέματος. 


Αποτέλεσμα εικόνας για couple secrets


2. Να εκμυστηρευτείς πράγματα που κάνετε και δεν είναι κοινωνικώς αποδεκτά


Κάθε ζευγάρι έχει την καθημερινότητα, τις συνήθειες και την ιδιωτικότητά του. Υπάρχουν πράγματα που δεν είναι ανάγκη να μοιράζεσαι με τους άλλους διότι μπορεί να σε κρίνουν και να σε κάνεις να αισθανθείς άσχημα ή ακόμα και να μαλώσεις χωρίς λόγο με το αγόρι σου. Τα εν οίκω μη εν δήμω, άλλωστε!


3. Να λες συνέχεια πόσο υπέροχη σχέση έχεις


Αν είσαι συνέχεια μέσα στον ενθουσιασμό και τα μέλια και εκθειάζεις τη σχέση σου, τότε είναι σίγουρο ότι θα προκαλέσεις την αντίδραση της φίλης σου, αν όχι τη ζήλια της. Μοιράσου τη χαρά σου αλλά με μέτρο!


Αποτέλεσμα εικόνας για couple secrets


4. Μη μοιράζεσαι τα μικροκαβγαδάκια σας


Κάθε ζευγάρι έχει μικροκαυγαδάκια καθημερινά για ασήμαντα ζητήματα. Αν αρχίσεις να τα μοιράζεσαι, τους δίνεις περισσότερη βαρύτητα και αυτό δεν χρειάζεται γιατί αυξάνει τον εκνευρισμό και το άγχος σου. Οι φίλες σου θα προσπαθήσουν να σε συμβουλέψουν και είναι φυσικό να σε υπερασπιστούν. Άρα, θα χειροτερέψει την κατάσταση με το αγόρι σου. Παράλληλα, αν μοιράζεσαι τα πάντα, κινδυνεύεις να αποτελέσεις αντικείμενο κουτσομπολιού στην παρέα σου. 


Αποτέλεσμα εικόνας για couple secrets


5. Λεπτομέρειες για τη σεξουαλική σου ζωή


Η σεξουαλική ζωή κάθε ζευγαριού είναι ένα πολύ ιδιωτικό ζήτημα και το να μοιράζεσαι λεπτομέρειες με τις φίλες σου δεν κάνει καλό στη σχέση σου. Καλύτερα κάποια ζητήματα να μένουν κρυφά…


Αποτέλεσμα εικόνας για couple secrets


6. Προσωπικά ζητήματα του φίλου σου


Κάθε ζευγάρι μοιράζεται στιγμές, σκέψεις και πράγματα και δημιουργείται έτσι την οικειότητα που χρειάζεται για να είναι καλά μαζί. Υπάρχουν ζητήματα που τα λες στη ζωή σου σε πολύ λίγους ανθρώπους και είναι πολύ προσωπικά. Αν προδώσεις μυστικά του συντρόφου σου στις φίλες σου, ρισκάρεις να θυμώσει πολύ μαζί σου, ακόμα και να σε χωρίσει. 

[fbcomments]
X

Αγαπητοί αναγνώστες,

Σας ενημερώνουμε ότι το boro.gr προσφέρει καθημερινά (Δευτέρα-Παρασκευή) δωρεάν ψυχολογική υποστήριξη με επαγγελματίες ψυχολόγους.

Κάντε κλίκ εδώ για να συνδεθείτε και να ενημερωθείτε για τις ώρες λειτουργίας.
X