Γιατί είμαι διαρκώς στεναχωρημένη; thumbnail

Η αναγνώστριά μας Ελευθερία

Γιατί είμαι διαρκώς στεναχωρημένη;

Η αναγνώστριά μας ρωτά


«Το τελευταίο καιρό δεν μπορώ να ξεπεράσω την στεναχώρια που μου δημιουργείται όχο μόνο από σημαντικά θέματα, αλλά ακόμα και από τα πιο μικρά καθημερινά πράγματα. Υπάρχει κάποιος λόγος; Πρέπει να δω κάποιον ειδικό;»


Στο ερώτημα απάντησε ο Ευάγγελος Κατσαρός, Νευρολόγος MD


Αγαπητή αναγνώστρια,


Ακούγεστε ζορισμένη. Αφού δεν μπορείτε να σηκώσετε τα μικρά καθημερινά βάρη, κοιτάξτε μήπως τον τελευταίο καιρό ή και πιο πριν, σηκώσατε αρκετά και μαζέψατε αρκετή κούραση. Όταν φοβόμαστε να κάνουμε μικρές καθημερινές εργασίες κάτι έχει συμβεί συνήθως, το οποίο μας κόστισε πολλά. Σκεφτείτε αν συνέβη κάτι τέτοιο στο παρελθόν από το οποίο ακόμα βρίσκεστε σε κατάσταση ανασυγκρότησης ή και ψυχικής ανάρρωσης και προσπαθήστε να ακολουθήσετε το ρυθμό που σας επιτρέπει το συναίσθημά σας, χωρίς να υπερβάλλετε εαυτόν. Δεν είναι κάθε μέρα που μπορούμε να δώσουμε το 100% του εαυτού μας και αυτό δεν είναι κάτι ανησυχητικό από μόνο του. Δείτε αν με αυτό τον τρόπο σιγά-σιγά επανέρχεστε και αν δεν συμβεί το ξανασυζητάμε. 

[fbcomments]
X

Αγαπητοί αναγνώστες,

Σας ενημερώνουμε ότι το boro.gr προσφέρει καθημερινά (Δευτέρα-Παρασκευή) δωρεάν ψυχολογική υποστήριξη με επαγγελματίες ψυχολόγους.

Κάντε κλίκ εδώ για να συνδεθείτε και να ενημερωθείτε για τις ώρες λειτουργίας.
X