Αρχική / Ψυχολογία / Teens / Πώς θα καταλάβω αν του αρέσω;
Πώς θα καταλάβω αν του αρέσω; thumbnail

Πώς θα καταλάβω αν του αρέσω;

Έχω συναισθήματα για ένα αγόρι, δυστυχώς το έμαθε αλλά όχι από εμένα. Με βρίζει μπροστά στους φίλους του αλλά μου έχει δείξει μεγάλη σημασία. Άμα με βρίζει τότε λογικά δεν με θέλει όποτε θα πρέπει να μην μου δίνει σημασία αλλά την δείχνει προσβάλλοντας με μπροστά στους φίλους μου και του και μιλαει πού και πού με την κολλητή μου για εμένα. Λέει στη φίλη μου πολλά ψέματα πως έχει σχέση και χώρισε γιατί την είχε μόνο για να παίζει και την βαρέθηκε ενώ έχω ρωτήσει τους φίλους του και έχουν πει ότι δεν τα έχει φτιάξει ποτέ και ότι είναι πολύ μεγάλος ψεύτης. Τον έχω κάνει να ζηλέψει και αυτός το ίδιο μαζί μου. Φέρνει της κοπέλες του να μου μιλάνε και να του τα λένε. Εγώ το μόνο που θέλω να μάθω είναι αν με θέλει η όχι. Να πιστεύω ότι μπορεί να κάνω κάτι μαζί του έστω και κάτι λίγο; Πάντως για να ξέρετε είναι Ταύρος και εγώ Ζυγός. 


Στο ερώτημά σας απάντησε ο ψυχολόγος – ψυχοθεραπευτής Δημήτρης Κατσαρός


Αγαπητή αναγνώστρια:


Πέρα απ' το εμφανισιακό κομμάτι του φίλου, τί άλλο σας αρέσει σ'αυτόν; Ρωτάω γιατί φαίνεται να έχετε ο ένας τον άλλο αρκετά στο "περίμενε" και να βασανίζεστε με ζήλιες. Μήπως θέλετε απλά την επιβεβαίωση ότι του αρέσετε; Κάτι τέτοιο δεν είναι εύκολο να το διαγνώσει κάποιος, όμως υπάρχει τρόπος να το μάθετε αν είστε άμεση και προκαλέσετε μια απάντηση στην ερώτηση αυτή. Αν δηλαδή βαρεθήκατε αυτά τα έμμεσα παιχνίδια με τρίτους, ίντριγκες και μισόλογα πείτε το άμεσα σ'αυτόν και εξηγήστε του ότι θέλετε να ξέρετε άμεσα. Συνήθως η αμεσότητα είναι καταλύτης. Δοκιμάστε την.

[fbcomments]
X

Αγαπητοί αναγνώστες,

Σας ενημερώνουμε ότι το boro.gr προσφέρει καθημερινά (Δευτέρα-Παρασκευή) δωρεάν ψυχολογική υποστήριξη με επαγγελματίες ψυχολόγους.

Κάντε κλίκ εδώ για να συνδεθείτε και να ενημερωθείτε για τις ώρες λειτουργίας.
X
[contact-form-7 id="192177" title="Popup"]