10 μέρη για αξέχαστο σεξ

Λένε ότι η εναλλαγή σκηνικών στη διάρκεια της ζωής σου, μόνο καλό μπορεί να κάνει στην ψυχολογία και την εν γένει σωματική και πνευματική σου κατάσταση.

Φαντάσου, λοιπόν, τα ευεργετικά αποτελέσματα που θα έχει επάνω σου το να κάνεις σεξ στα παρακάτω 10 μέρη, που είναι πιθανό να μην έχουν περάσει καν από το μυαλό σου.

  1. Στην αυλή του σπιτού σου

Η αυλή του σπιτιού σου, εάν είσαι από τις τυχερές που διαθέτουν, είναι το αγαπημένο σου μέρος για να πίνεις τον καφέ σου το πρωί ή να καλλιεργείς τα λουλούδια σου. Άρα, δεν υπάρχει ιδανικότερο μέρος για να κάνεις σεξ με τον σύντροφό σου. Προσοχή στα έντομα και τις τσουκνίδες! Εάν πάλι δεν έχεις, δες τον ακάλυπτο της πολυκατοικίας σου με άλλο μάτι.

  1. Στον καναπέ

Η αλήθεια είναι ότι μάλλον ήδη θα το έχεις κάνει, όμως εμείς καλού κακού είπαμε να στο θυμίσουμε ότι πρόκειται για ένα έπιπλο πολλαπλών χρήσεων και… οργασμών. Η έλλειψη χώρου είναι σίγουρο ότι θα κάνει το μυαλό σου να δουλέψει και τη φαντασία σου να οργιάσει.

  1. Σε ξενοδοχείο

Στα ξενοδοχεία ημιδιανομής, η απόλαυση είναι εγγυημένη. Θεματικά δωμάτια, που μπορείς να βρείς ό, τι τραβάει η καρδιά σου και το… μάτι σου για να απολαύσεις ξεχωριστές καταστάσεις με τον παρτενέρ σου. Εξάλλου, το λέει και το τραγούδι: «Σ’ ένα φτηνό ξενοδοχείο να τρυπώσουμε…».

  1. Στις σκάλες

Έχουμε αναφερθεί ξανά στο τι μπορείς να κάνεις στις σκάλες του σπιτιού σου, εκτός από το να τις σφουγγαρίσεις. Πάρτε θέση, όπως σας βολεύει και θα περάσετε ανεπανάληπτα.

  1. Σε φιλικό σπίτι

Πόσες φορές σου έχει περάσει από το μυαλό, ενώ είστε σε επίσκεψη, η επιθυμία να κάνεις σεξ; Πολλές, σίγουρα. Λοιπόν, ήρθε η ώρα να την πραγματοποιήσεις. Βρείτε ένα σημείο του σπιτιού και δώστε του να καταλάβει!

  1. Στο ντους

Τι; Το έχεις κάνει ήδη; Ε, ώρα να το ξανακάνεις.

  1. Σε κάποια εκδήλωση

Σε εξιτάρει η ιδέα ότι βρίσκεται πολύς κόσμος γύρω σου κι εσύ κάνεις τα… ακατανόμαστα; Κοινωνικές εκδηλώσεις και λοιπές συναθροίσεις μπορεί να γίνουν το καλύτερο σκηνικό για μια ανεπανάληπτη σεξουαλική παράσταση! Σημείωση: Γάμοι και κηδείες είναι εντός προγράμματος.

  1. Μπροστά στον καθρέφτη

Εγγυημένη απόλαυση! Ενώ κάνετε σεξ, κοιτάζεστε παράλληλα στον καθρέφτη, σαν να βλεπετε «ζωντανό» πορνό με πρωταγωνιστές εσάς τους ίδιους. Τι πιο ερεθιστικό;

  1. Στην παραλία

Το κύμα της θάλασσας θα σου προσφέρει μια ανεπανάληπτη αίσθηση σεξουαλικής ευχαρίστησης. Ακόμα κι αν δεν βολεύεσαι στην άμμο, μια ξαπλώστρα μπορεί να κάνει τέλεια τη δουλειά της. Έτσι, με την αρμύρα!

  1. Στο αεροπλάνο

Εάν ταξιδεύεις με αεροπλάνα, τότε αξίζει να το δοκιμάσεις. Κλειδώσου στην τουαλέτα με τον σύντροφό σου και δημιουργήστε τις δικές σας αναταράξεις. Προσοχή: Ενδείκνυται για αυτό που λέμε “σεξ στο φτερό”. Όχι, μην βγείτε έξω, απλά συντομεύστε το!

Καλή διασκέδαση!

Δ.Μ.

Με πληροφορίες από www.womenshealthmag.com

Σχετικά άρθρα