Κάντον να αντέξει περισσότερο! thumbnail
5 "μυστικά"για να κάνεις τον σύντροφό σου να κρατήσει περισσότερη ώρα στο κρεβάτι...

Κάντον να αντέξει περισσότερο!

Η διάρκεια στο σεξ είναι ένα πολύ σημαντικό ζήτημα σε μια σχέση που όπως αποδεινύεται απασχολεί πολύ περισσότερο κόσμο από ό, τι νομίζεις. Εάν ανήκεις κι εσύ στην κατηγορία των γυναικών, των οποίων ο σύντροφος δεν διακρίνεται για την σεξουαλική του διάρκεια, διάβασε 5 απλούς τρόπους για να τον βοηθήσεις να αντέξει περισσότερο.


1. Μια καλή… προθέρμανση


Μπορεί να ακούγεται περίεργο, όμως οι ειδικοί υποστηρίζουν ότι καλό θα είναι αρκετές ώρες πριν το σεξ, να του ζητήσεις να αυνανιστεί, σκεπτόμενος εσένα και τι πρόκειται να κάνετε παρέα στο κρεβάτι. Μετον τρόπο αυτό χαλαρώνει αρκετά από την έντασση που φυσιολογικά του δημιουργείται από την αναμονή, οπότε και θα είναι έτοιμος να κρατήσει λίγο παραπάνω όταν θα βρεθείτε.


2. Αστον να σε χαζεύει!

Το ίδιο ισχύει και για σένα. Τι εννοούμε; Πριν κάνετε σεξ, αυνανίσου μπροστά του. Έτσι πετυχαίνεις, όχι μόνο να τον ερεθίσεις, αλλά και να φτάσεις κι εσύ κοντά στον οργασμό, οπότε δεν θα σου χρειαστεί πολλή ώρα για να τελειώσεις.


3. Πάρε πρωτοβουλία


Επειδή οι περισσότεροι άνδρες που αντιμετωπίζουν αυτό το θέμα, συνήθως αρνούνται να το συζητήσουν, οι ειδικοί σου προτείνουν να πάρεις την πρωτοβουλία από μόνη σου με κάποιες απλές, αλλά αποτελεσματικές ταυτόχρονα κινήσεις.


4. Κάνε ένα διάλειμμα

5. Πρότεινε του μερικές ασκήσεις


Όπως εσύ μπορεί να εφαρμόζεις τις ασκησεις Kegel για να δυναμώσεις τους μυς του κόλπου σου, έτσι και ο σύντροφός σου μπορεί να κάνει κάποιες αντίστοιχες ασκήσεις για το πέος του, ώστε να μπορεί να ελέγχει την ένταση της στύσης του.


Δ. Μ.


Με πληροφορίες από www.womenshealthmag.com

[fbcomments]
X

Αγαπητοί αναγνώστες,

Σας ενημερώνουμε ότι το boro.gr προσφέρει καθημερινά (Δευτέρα-Παρασκευή) δωρεάν ψυχολογική υποστήριξη με επαγγελματίες ψυχολόγους.

Κάντε κλίκ εδώ για να συνδεθείτε και να ενημερωθείτε για τις ώρες λειτουργίας.
X