Οι 3... στάσεις με τα δώρα!  thumbnail
Δες 3 στάσεις και τις παραλλαγές τους με... δώρο εγγυημένους οργασμούς για σένα και τον σύντροφό σου!

Οι 3… στάσεις με τα δώρα!

Επειδή ήρθε η ώρα να δοκιμάσεις κάτι καινούργιο στο κρεβάτι, δες ποιες είναι οι 3 στάσεις και οι παραλλαγές τους για σίγουρη απόλαυση…


1. Από «ιεραποστολικό» σε «X Factor»


Η παλιά, καλή και δοκιμασμένη στάση του «ιεαραποστολικού», με μια (άντε δύο το πολύ) κινήσεις μπορεί να μετατραπεί σε μια ακόμα πηγή έντονης ηδονής. Ιδανική κιόλας, εάν βαριέσαι να μετακινηθείς.


Από την αρχική στάση, ο σύνροφος σου γυρίζει το κορμί του μαζί με τα πόδια του προς την αντίθετη πλευρά σου έτσι ώστε τα σώματά σας να σχηματίζουν ένα «χ». Στη συνέχεια στηριζόμενος κυρίως στο χέρι και το πόδι που βολεύει (αναλόγως προς ποια πλευρά έχει στρίψει) συνεχίζει τη διείσδυση. Δύσκολο στην αρχή, αλλά μόλις την εμπεδώσετε, η στάση αυτή θα σας ενθουσιάσει!


2. Από «σκυλίσιο» σε «βουναλάκι»Επίσης, ιδανική στάση για καλύτερη διείσδυση και σίγουρο οργασμό είναι η στάση στα 4. Ακόμα πιο… σούπερ, η παραλλαγή της. Το μόνο που έχεις να κάνεις είναι να χαμηλωσεις την πλάτη σου και να στηριχτείς περισσότερο στα γόνατά σου ανασηκώνοντας τς γάμπες σου.


3. Από «ορθάδικο» σε «ασανσέρ»Εφόσον επιλέξετε να κάνετε σεξ στα όρθια, η παραλλαγή αυτή θα σας βάλει ασπροπρόσωπους! Αρχικά, και ενώ είστε προσωπο με πρόσωπο, ο παρτενέρ σου διεισδύει κρατώντας το ένα σου πόδι ελαφρώς λυγισμένο στο ύψος της λεκάνης του.


Στη συνέχεια, από τη στάση αυτή, σε πιάνει από τον ποπό κρατώντας σε, ενώ εσύ τυλίγεις πλέον και τα δυο σου πόδια γύρω από τη λεκάνη του, κρατώντας τον από τον σβέρκο! Το… ρετιρέ της ηδονής σε περιμένει!


Δ. Μ.
Με πληροφορίες από www.womenshealthmag.com

[fbcomments]
X

Αγαπητοί αναγνώστες,

Σας ενημερώνουμε ότι το boro.gr προσφέρει καθημερινά (Δευτέρα-Παρασκευή) δωρεάν ψυχολογική υποστήριξη με επαγγελματίες ψυχολόγους.

Κάντε κλίκ εδώ για να συνδεθείτε και να ενημερωθείτε για τις ώρες λειτουργίας.
X