Sex Toys: Τι πρέπει να κάνεις μετά τη χρήση τους

Σου αρέσει στις πιο προσωπικές σου στιγμές να χρησιμοποιείς sex toys ή άλλα βοηθήματα και καλά κάνεις!

Δεν υπάρχει τίποτα πιο ωραίο από μια γυναίκα που γνωρίζει τι την ικανοποιεί και πώς να χαρίζει στο σώμα της στιγμές απόλαυσης και σεξουαλικής ηδονής.

Τα λεγόμενα και «εργαλεία του έρωτα», εκτός από τη σωστή χρήση τους, απαιτούν και σωστή συντήρηση.

Διάβασε, λοιπόν, παρακάτω ποια ειναι τα 3 βασικά πράγματα που πρέπει να κάνεις, αφού τα χρησιμοποιήσεις:

  1. Σαπούνισέ τα

Οι ειδικοί επισημαίνουν ότι πριν και μετά τη χρήση τους, θα πρέπει να σαπουνίσεις καλά τα sex toys σου, αλλιώς κινδυνεύεις από διάφορες μολύνσεις. Ειδικά σε περίπτωση που χρησιμοποιείς το ίδιο βοήθημα για τον κόλπο και τον πρωκτό σου, θα πρέπει να το πλένεις καλά και ενδιάμεσα στις χρήσεις σου, πριν πας από τη μια περιοχή στην άλλη. Πάντα να προτιμάς αντιβακτηριδιακό σαπούνι και άφθονο νερό.

  1. Μην τα μοιράζεσαι

Μετά τη χρήση τους, δεν πρέπει ποτέ να μοιράζεσαι με άλλα άτομα τα σεξουαλικά σου βοηθήματα. Κι αυτό, γιατί όσο καλά και επιμελώς κι αν τα πλύνεις/καθαρίσεις, πάντα υπολείμματα μικροβίων μένουν επάνω. Για τον λόγο αυτό, τα βάζεις σε μέρος που μόνο εσύ γνωρίζεις, σε περίπτωση που μένεις με κάποιο άλλο άτομο και δεν τα δανείζεις ποτέ.

  1. Αποθήκευσέ τα

Αν και μπορεί να μην το προσέχεις ιδιαίτερα, μεγάλη σημασία έχει και ο τρόπος που αποθηκεύεις τα σεξουαλικά σου βοηθήματα. Εάν έχει μπαταρίες, όπως για παράδειγμα ένας δονητής, μετά τη χρήση βγάζε τις πάντα, γιατί οι ειδικοί επισημαίνουν ότι αν δεν το κάνεις και τις μπαταρίες χαλάς, αλλά και μειώνεις την «ζωή» της συσκευής σου.

Επίσης, για να μην σκονίζονται και να μην αλλοιώνεται το σχήμα τους, ειδικά όσα είναι φτιαγμένα από μαλακό υλικό, είναι καλό να τα τυλίγεις με κάποιο μαντήλι και να τα αποθηκεύεις χωριστά, ώστε να μην έρχονται σε επαφή.

Δ. Μ.

Με πληροφορίες από www.womenshealthmag.com

Σχετικά άρθρα