Σεξ στα τέσσερα: Μικρές αλλαγές για μεγάλους οργασμούς! (ΦΩΤΟ)

Κατά πάσα πιθανότητα ανήκεις κι εσύ στην (ευρεία) κατηγορία των γυναικών που τρελαίνονται νά κάνουν σεξ στα τέσσερα. Ναι, η γνωστή στάση όπου στηρίζεσαι στα γόνατα και τα χέρια σου και ο σύντροφός σου διεισδύει παίρνονας θέση από πίσω σου.
Επειδή, όμως, είναι πολύ πιθανό να την έχεις ψιλοβαρεθεί και να αναζητάς καινούργιες σεξουαλικές εμπειρίες, δες 3 εναλλακτικές στάσεις, που θα σου χαρίσουν ακόμα καλύτερους οργασμους.

1. Ανέβα επάνω του

Ο σύντροφός σου κάθεται στην άκρη του κρεβατιού, με τα πόδια του να ακουμπανε στο πάτωμα. Εσύ κάθεσαι επάνω του, σαν σε μια καρέκλα. Με την στάση αυτή έχεις τη βαθιά διείσδυση της στάσης στα τέσσερα και εγγυημένο οργασμό.

2. Τεντώσου

Μια παραλλαγή της πρώτης στάσης. Καθώς ο σύντροφός σου είναι καθισμένος στην άκρη του κρεβατιού, εσύ περνάς τα πόδια σου αριστερά και δεξιά του, έχοντας το κορμί σου στην ευθεία. Στηρίζεσαι στο πάτωμα με τις παλάμες σου.

3. Κάνε επίκυψη

Κάτσε όρθια μπροστά του, με την πλάτη γυρισμένη σε εκείνον. Σκύψε όσο μπορείς, ώστε να ακουμπήσεις με τα χέρια σου όσο πιο χαμηλά γίνεται στα πόδια σου. Έτσι, δίνεις ακόμα καλύτερη πρόβαση στον κόλπο σου για τον παρτενέρ σου, ο οποίος διεισδύει από πίσω σου.

Διάβασε περισσότερα: Σεξ στα τέσσερα: Οδηγίες προς αρχάριες!

Δ. Μ.
Με πληροφορίες από www.womenshealthmag.com

Σχετικά άρθρα