Το κλύσμα στο πρωκτικό σεξ!

Εάν είσαι φίλη του πρωκτικού σεξ (και με το δίκιο σου), θα ξέρεις πολύ καλά ότι κατά τη διάρκειά του είναι πιθανό να υπάρξουν κάποια «ατυχήματα».

Επειδή, λοιπόν, σίγουρα δεν θέλεις να διακοπεί η όλη διαδικασία από ένα τέτοιο απρόοπτο, καλό θα είναι πριν να μπεις στη διαδικασία αυτή, να κάνεις στον εαυτό σου ένα καλό κλύσμα.

Με απλά λόγια, πρόκειται για τη διαδικασία καθαρισμού του εντέρου σου από τυχόν υπολείμματα κοπράνων. Είναι κάτι που συνηθίζεται να γίνεται, ειδικά πριν από την επίσκεψη στον γαστρεντερολόγο.

Καθώς, κατά τη διάρκεια της αφόδευσης είναι πιθανό να μην απομακρυνθεί εντελώς το περιεχόμενο του παχέως εντέρου, το κλύσμα έρχεται να… ολοκληρώσει τη δουλειά.

Πώς γίνεται;

Δεν είναι ιδιαίτερα δύσκολο. Ένας τρόπος είναι να ξεβιδώσεις το «τηλέφωνο» του ντους, οπότε και τοποθετείς το λάστιχο στην είσοδο του ορθού εντέρου. Η ροή του νερού πρέπει να είναι σε μέτρια ένταση. Χαλάρωσε τον σφιγκτήρα για να αρχίσει να μπαίνει νερό μέσα. Καθώς το ορθό θα γεμίζει, θα αισθανθείς την ανάγκη να το αδειάσεις. Προσπάθησε να βάλεις αρκετό νερό, χωρίς όμως να το παρακάνεις. Στη συνέχεια, σφίξε την κοιλιά σου και άσε το νερό να βγει παίρνοντας μαζί του υπολείμματα από περιττώματα. Επανάλαβε τη διαδικασία μέχρις ότου να δεις ότι βγαίνει καθαρό νερό.

Εναλλακτικά, μπορείς να χρησιμοποιήσεις μια συσκευή κλύσματος, αφού φυσικά διαβάσεις προσεκτικά τις οδηγίες χρήσης της.

Προσοχή: Οι ειδικοί επισημαίνουν ότι το κλύσμα πρέπει να γίνεται 1-3 ώρες πριν το πρωκτικό σεξ, γιατί αλλιώς δεν θα έχει ουσιαστικά κανένα αποτέλεσμα, καθώς η κινητικότητα του εντέρου μπορεί να «ακυρώσει» την προετοιμασία που θα έχεις κάνει.

Σχετικά άρθρα