Οι ειδικοί αποφάσισαν: ΑΥΤΗ είναι η καλύτερη στάση στο σεξ!

Σίγουρα ανήκεις κι εσύ στην κατηγορία των γυναικών εκείνων που έχουν δοκιμάσει μέχρι τώρα από πολλές έως και πάρα πολλές στάσεις στο σεξ.

Εάν, λοιπόν, μέχρι σήμερα σε «έτρωγε» ποια είναι η καλύτερη από όλες, ήρθε η ώρα να πάρεις την απάντησή σου και με επιστημονική βούλα!

Μετά από σχετική μακρόχρονη έρευνα που πραγματοποιήθηκε σε πανεπιστήμιο των ΗΠΑ, οι ειδικοί κατέληξαν στο ποια τελικά είναι η καλύτερη σεξουαλική στάση. Κι αυτή δεν είναι άλλη από τη στάση «πολυέλαιος», την οποία φέρεται να προτιμά η πλειοψηφία των ζευγαριών στην… από εκεί πλευρά του Ατλαντικού.

Ξεχωριστή στη σύλληψη, αλλά πολύ εύκολη στην εκτέλεση, η στάση «πολυέλαιος» είναι σίγουρο ότι θα σου χαρίσει ανεπανάληπτους οργασμούς. Το μόνο που χρειάζεται είναι εσύ, ο σύντροφός σου και, φυσικά, ένας πολυέλαιος!

Πώς γίνεται

Όπως καταλαβαίνεις, είναι μια «πιπεράτη» παραλλαγή της στάσης «στα όρθια». Ο σύντροφος σου σε κρατάει από τον ποπό, σηκώνοντάς σε στο ύψος του πέους του. Εσύ τυλίγεις τα πόδια σου γύρω από τη λεκάνη του, βοηθώντας να γίνει ακόμα καλύτερη και βαθύτερη η διείσδυση. Με τα χέρια σου κρατιέσαι από τον πολυέλαιο του σαλονιού ή της τραπεζαρίας σου.

Extra πληροφορία

Η στάση αυτή μπορεί να γίνει ακόμα καλύτερη εάν, κατά το πιάσιμο του πολυελαίου, τα χέρια σου είναι πιασμένα μεταξύ τους με χειροπέδες ή με κάποιο μαντήλι.

Προσοχή: Μην ξεχαστείς κ αι αρχίσεις να σπρώχνεις προς τα κάτω, γιατί είναι πολύ πιθανό να φύγει ο πολυέλαιος από τη θέση του!

Καλή διασκέδαση…

Σχετικά άρθρα