Ποιο ανδρικό… σημείο παραμελείς και τον αφήνεις παραπονεμένο!

Ένα από τα πιο «αδικημένα» και παραμελημένα ανδρικά… μέρη, ειδικά κατά τη διάρκεια του σεξ, είναι οι όρχεις.

Αναπόσπαστο κομμάτι της ανδρικής φύσης και πηγή αναπαραγωγικής ύλης, η διαχείριση των όρχεων -εφόσον γίνει σωστά – μπορεί να κάνει το σεξ μια ανεπανάληπτη εμπειρία.

Διάβασε παρακάτω μερικές απλές, αλλά αποτελεσματικές προτάσεις για το τι μπορείς να κάνεις μαζί τους, την επόμενη φορά που θα βρεθείς να τους κοιτάζεις με απορία.

  1. Στοματική επαφή

Οι ειδικοί επισημαίνουν ότι είναι από τα πλέον ερωτογενή σημεία στο ανδρικό σώμα. Μπορείς, όπως και στην πεολειχία, να ασχοληθείς πιο επισταμένως μαζί τους, τοποθετώντας τους στο στόμα σου. Με τον τρόπο αυτό θα ερεθίσεις ακόμα περισσότερο τον σύντροφό σου.

  1. Χάιδεψέ τους

Εκτός από το στόμα σου, μπορείς να χρησιμοποιήσεις και τα χέρια σου.

Τοποθέτησε τους όρχεις απαλά στις χούφτες σου και μάλαξέ τους ελαφριά, όπως τα λεγόμενα αντιστρές μπαλάκια (stress balls).

  1. Φέρ’ τους κοντά σου

Καλό θα είναι να βάλεις τους όρχεις στο παιχνίδι, επιλέγοντας με τον σύντροφό σου μια σεξουαλική στάση, κατά την οποία θα έρχονται σε επαφή με το σώμα σου.

Η πλέον ενδεδειγμένη είναι η στάση στα τέσσερα, όπου η εντονότερη παλινδρομική κίνηση του συντρόφου σου, έχει ως αποτέλεσμα οι όρχεις του να ακουμπάνε στον κόλπο σου, με συνέπεια να ερεθίζεσαι κι εσύ ακόμα περισσότερο.

  1. Παίνεψέ τους

Εάν κι εφόσον μείνεις ενθουσιασμένη από αυτό που βλέπεις, μην διστάσεις να εκφραστείς μεγαλοφώνως. Με τον τρόπο αυτό, σύμφωνα με τους ειδικούς, κι εσύ ερεθίζεσαι «ντύνοντας» το οπτικό ερέθισμα με την περιγραφή που κάνεις, αλλά και ο σύντροφός σου θα «ανέβει», αφού θα έχεις μείνει ευχαριστημένη από τα προσόντα του.

Με πληροφορίες από gurl.com

 

Σχετικά άρθρα