Unicorn style: Το απόλυτο trend στο σεξ!

Οι μονόκεροι είναι φανταστικά πλάσματα: Δεκτόν. Οι μονόκεροι είναι η νέα πηγή έμπνευσης για ανεπανάληπτες σεξουαλικές εμπειρίες με την εξής ονομασία: Unicorn style. Αυτό κι αν είναι σωστό και θα σου εξηγήσουμε άμεσα το πώς και το γιατί.

Η τελευταία τάση στο σεξ λέγεται unicorn style και είναι αυτό ακριβώς που λέει και η μετάφραση του όρου: με στυλ μονόκερου!

Εάν ακόμα δυσκολεύεσαι να αντιληφθείς τον τρόπο με τον οποίο μπορείς να κάνεις σεξ όπως οι μονόκεροι, δλδ το unicorn style, θα πρέπει να βάλεις τη φαντασία σου να δουλέψει.

Στο σεξ των μονόκερων δύο είναι οι επιλογές που έχεις, αναφορικά με τη στάση που θα εφαρμόσεις.

Αλλά, ας ξεκινήσουμε από τα βασικά…

Τι θα χρειαστείς;

Εσύ, ο παρτενέρ σου και ένα… στραπόν είναι τα απαραίτητα συστατικά. Το επόμενο βήμα είναι ο σύντροφός σου να εφαρμόσει το στραπόν στο κεφάλι του, έτσι ώστε να είναι σταθερό και να μην κουνιέται.

Πώς θα το κάνεις;

Εδώ οι επιλογές είναι δύο: Η μία είναι ο καλός σου απλά να χρησιμοποιήσει το στραπόν σαν… εφέ, μόνο και μόνο για να σου θυμίζει ότι κάνεις σεξ με έναν μονόκερο. Η δεύτερη, είναι ο σύντροφός σου να καθίσει στα τέσσερα ή σε όποια στάση τέλος πάντων τον βολεύει, έτσι ώστε να διεισδύει με το στραπόν που είναι εφαρμοσμένο στην κορυφή του κεφαλιού του στον κόλπο σου.

Προσοχή! Επειδή μπορεί να είναι η πρώτη φορά που το αποτολμάτε, να είστε προσεκτικοί, καθώς μια απότομη κίνηση μπορεί να προκαλέσει κάποιο πρόβλημα στον αυχένα ή άλλη ορθοπεδική… αναποδιά.

Καλή διασκέδαση

Δ. Μ.

Σχετικά άρθρα