Σεξ και συνουσία: Μπορεί να υπάρχει το ένα χωρίς το άλλο;

Το σεξ δεν είναι ολοκληρωμένο χωρίς συνουσία. Ποιος το λέει αυτό; Αναμφισβήτητα, οι περισσότεροι δεν θα θέλαμε μια καυτή ερωτική συνεύρεση να τελειώσει χωρίς οργασμό. Όμως, οι πιο αποτελεσματικοί οργασμοί δεν περιλαμβάνουν υποχρεωτικά συνουσία.

Πολλοί από σας γνωρίζετε ότι οι γυναίκες συνήθως χρειάζονται επιπλέον κλειτοριδική διέγερση για να κορυφώσουν, και σχεδόν όλες οι γυναίκες φτάνουν γρηγορότερα σε οργασμό όταν τις χαϊδεύουν πριν ή κατά τη διάρκειατης συνουσίας.

Ίσως, όμως, ορισμένοι να μην γνωρίζετε ότι υπάρχουν και πολλοί άντρες που, ενώ τους αρέσει η συνουσία, τελειώνουν πιο γρήγορα και πιο έντονα με το στοματικό σεξ ή τον αυνανισμό, ή έναν συνδυασμό αυτών των δύο.

Μια συνταρακτική σεξουαλική εμπειρία σημαίνει, κατά τη γνώμη μου, ένα συγκλονιστικό οργασμό, μετά από μια εκστατική κλιμάκωση της διέγερσης. Αν κοντεύετε να τελειώσετε κατά τη διάρκεια του στοματικού σεξ, για ποιον λόγο να περάσετε στη συνουσία, όταν αυτή μπορεί να ανακόψει μια πολύ ικανοποιητική εξέλιξη για τις αισθήσεις σας;

Το χρειάζεται εκείνος

«Όμως», λέει η γυναίκα, «το χρειάζεται εκείνος»! Το χρειάζεται σίγουρα; Προσπαθήσατε ποτέ να βάλετε όλη σας την τέχνη στα προκαταρκτικά παιχνίδια, ώστε να σας παρακαλάει για λίγο ακόμα από το ίδιο; Στην πραγματικότητα, πιστεύω ότι πολλές γυναίκες περνουν κατευεθείαν στη συνουσία, όχι επειδήτο χρειάζεται εκείνος, αλλά επειδή η συνουσία απαιτεί στ’ αλήθεια πολύ λιγότερο κόπο από το στοματικό σεξ ή από την προσπάθεια να ανακαλύψετε με ποιον τρόπο θέλει να τον αγγίζετε για να κορυφώσει.

Η συνουσία είναι, μερικές φορές, ο τρόπος με τον οποίο μια ανόρεχτη γυναίκα προσφέρει έναν οργασμό σ’ έναν αντρα. Πιθανόν να του άρεσε εξίσου αν τον βασανίζατε διεγείροντάς τον με τα χέρια και το στόμα σας, μέχρι του σημείου να μην μπορεί να κρατηθεί άλλο. Παραδέχομαι, βέβαια, ότι αυτό χρειάζεται λίγη παραπάνω προσπάθεια.

Απόσπασμα από το βιβλίο «Όσα Ξέρετε για τον Έρωτα και το Σεξ, είναι… Λάθος?» της Schwartz Pepper. Ευχαριστούμε τις εκδόσεις Θυμάρι για την ευγενική παραχώρηση του υλικού.

[fbcomments]
X

Αγαπητοί αναγνώστες,

Σας ενημερώνουμε ότι το boro.gr προσφέρει καθημερινά (Δευτέρα-Παρασκευή) δωρεάν ψυχολογική υποστήριξη με επαγγελματίες ψυχολόγους.

Κάντε κλίκ εδώ για να συνδεθείτε και να ενημερωθείτε για τις ώρες λειτουργίας.
X