5 απαγορευμένες ερωτήσεις στο σεξ

Σίγουρα θα έχεις ακούσει ότι είναι πολύ καλό και άκρως ερεθιστικό να μιλάς με τον σύντροφό σου κατά τη διάρκεια του σεξ (φυσικά όχι για τον καιρό ή τα ψώνια του σούπερ μάρκετ), όμως έχε υπόψη σου ότι υπάρχουν 5 απαγορευμένες ερωτήσεις στο σεξ που ποτέ μα ποτέ δεν πρέπει να του κάνεις.

Κι αυτό, γιατί σύμφωνα με σχετικές έρευνες, αυτές οι απαγορευμένες ερωτήσεις στο σεξ θα έχουν το ακριβώς αντίθετο αποτέλεσμα από αυτό που περιμένεις.

Έλα να δούμε λοιπόν ποιες είναι αυτές:

1.Είσαι σίγουρος ότι είσαι μέσα;

Εννοείται ότι αυτή την ερώτηση, ακόμα κι αν σου περάσει από το μυαλό, δεν πρέπει να την κάνεις σε καμία περίπτωση. Κι αυτό, γιατί, ακόμα κι αν δεν υπαινίσσεσαι κάτι, ο σύντροφός σου θα το θεωρήσει μομφή για το μέγεθος του πέους του.

2. Ακόμα να τελειώσεις;

Στην περίπτωση αυτή, κυριολεκτικα του ρίχνεις το ηθικό, καθώς θα νιώσει ότι τον περιμένεις με το ρολόι στο χέρι. Καλό θα είναι να κάνεις λίγη υπομονή και να το βοηθήσεις με χαδια και λόγιανα ερεθιστεί ακόμα πιο πολύ οπότεκαι θα τελειώσει νωρίτερα από αυτό πυ υπολογίζεις.

3. Μήπως πας πολύ γρήγορα;

Εάν δεις ότι ο σύντροφός σου… ανεβάζει απότομα ταχύτητα κι αυτό δεν σε ευχαριστεί, καλό θα είναι να του δείξεις με ωραίο τρόπο ότι γίνεται πιο βιαστικός από όσο πρέπει. Αγκάλιασέ τον, χάιδεψέ τον τρυφερά και ζήτα του να πάει πιο αργά.

4. Έκλεισες το ξενοδοχείο για το ΣΚ;

Σε καμία των περιπτώσεων δεν πρέπει να θέτεις ερωτήσεις για πράγματα άσχετα με την περίσταση. Μην εκπλαγείς, εάν ο σύνττροφός σου σε αφήσει στα κρύα του… λουτρού, παρέα με κάποιο σεξουαλικό βοήθημα που μπορεί να έχεις.

5. Θέλεις να μου κάνεις παιδί;

Εάν δεν είναι κάτι που έχετε στο πρόγραμμα και δεν κάνετε σεξ επί τούτου, καλό θα είναι να αποφύγετε τέτοιου είδους ερωτήσεις. Τη στιγμήπου θα την υποβάλλετε, ο καλός σας θα σταματήσει αυτό που κάνει, θα σας κοιτάξει παράξενα και μάλλον θα θελήσει να το συζητήσετε.Οπότε… αντίο σεξ!

Καλή διασκέδαση!

Δ. Μ.

Με πληροφορίες από www.e-sante.fr

 

 

 

 

Σχετικά άρθρα