Προσποιείται οργασμό; Πώς θα το καταλάβεις (ΜΑΡΤΥΡΙΕΣ)

Μπορεί να παινεύεσαι ότι είσαι καταπληκτικός εραστής και δεν έχουμε λόγο να το αμφισβητήσουμε. Πώς όμως θα καταλάβεις ότι μπορεί η σύντροφός σου  να προσποιείται οργασμό;  Όσο καλός, όμως κι αν είσαι, κατά πάσα πιθανότητα έστω και μια φορά στην σεξουαλική σου… σταδιοδρομία, σίγουρα θα σου έχει τύχει.

Διάβασε, λοιπόν, προσεκτικά και μάθε ποια είναι τα 3 βασικά σημάδια που «μαρτυρούν» ότι προσποιείται οργασμό και είναι έτοιμη για… Όσκαρ Α΄ γυναικείου ρόλου, σύμφωνα με τις μαρτυρίες και τις εξομολογήσεις των ίδιων των γυναικών.

 Καθόλου προκαταρκτικά

Όσες γυναίκες ρωτήσαμε μας είπαν το ίδιο ακριβώς πράγμα: «Καθόλου προκαταρκτικά, καθόλου οργασμός». Έστω ένα φιλί, ένα άγγιγμα είναι ικανάνα ερεθίσουν τόσο μια γυνάικα ώστε να «τελειώσει» έντονα και δυνατά. Μήπως, λοιπόν, να το ξανασκεφτείς;

 Της ζητάς να «τελειώσει» και το κάνει

Αυτό θα έπρεπε να σε προβληματίσει, μιας και οργασμός κατά… παραγγελίαν δεν υπάρχει. Εάν, λοιπόν, ακούσεις την κοπέλα σου να ολοκληρώνει αφού της το πρότεινες, τότε μάλλον ο οργασμός της είναι προϊόν πολύ καλής ηθοποιίας.

 Δεν λαχανιάζει, δεν βαριανασαίνει

Σύμφωνα με τις γυναίκες που μας μίλησαν, ο βήχας, το χρήμα, ο έρωτας και ο… οργασμός δεν κρύβονται. Τι σημαίνει αυτό; Ότι εφόσον το κορίτσι σου έρχεται πραγματικά σε οργασμό, θα πρέπει η ανάσα της να αντιστοιχεί σε ανθρώπου που έχει ανέβει 5  φορές τις σκάλες του Μετρό, και όχι τις κυλιόμενες. Εξάλλου, δεν θα πρέπει ποτέ να ξεχνάς ότι η διαδικασία της σεξουαλικής ολοκλήρωσης για μια γυναίκα έχει παρομοιαστεί με το ανέβασμα ενός λόφου και το απότομο κατέβασα σε μια τσουλήθρα…

Καλή διασκέδαση, λοιπόν, και προσοχή την επόμενη φορά!

 Δ. Μ.

 

Σχετικά άρθρα